Pískoviště cedrové loď s kormidlem Aksent Boat Sandpit Exit Toys stožár s plachtou a úložným prostorem 190*90 cm

Popis produktu

Cedrové pískoviště Aksent Boat od holandské značky Exit Toys pro děti od 3 let, které zažijí spoustu radostných chvil při hře na piráty a námořní kapitány. Pískoviště ve tvaru lodi o rozměrech 190*90 cm je vybaveno dřevěným stožárem s plachtou a pohyblivým kormidlem a otevíratelným úložným prostorem v přední části loďky, do kterého si mohou uložit své oblíbené hračky. Chlapci a dívky si oblíbí pískoviště na první pohled a zároveň ozdobí každou zahradu. Do centrální části pískoviště se vejde až 200 kg písku, ve kterém si děti mohou stavět hrady a hloubit tunely, díky čemuž si rozvíjejí svoji fantazii a představivost.

Celková výška pískoviště i se stožárem je 135 cm a váží 17 kg. V zadní části loďky je místo k sezení s nosností 30 kg. Dřevěná pískoviště Exit Toys jsou vyráběna z prvotřídního cedrového dřeva s certifikací FSC 100%, které je získáváno těžbou v souladu s přísnými standardy lesního hospodářství. Cedrové dřevo se neodštěpuje, vyznačuje se vysokou odolností vůči dešti a nepříznivým povětrnostním podmínkám, proto skvěle odolává i hnilobě. Robustní a pevné pískoviště má rohy chráněné kovovým zakončením pro vyšší odolnost, takže vydrží na zahradě dlouhá léta.

Pískoviště nemusíte před použitím ošetřovat, stačí ho jen sestvit a dítě si v něm může ihned hrát i se svými sourozenci a kamarády. Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71, FSC. Dřevěná pískoviště z cedru se vyznačují originálním holandským vzhledem a umožňují dětem trávit čas na čerstvém vzduchu, kreativně se rozvíjet a vytvářet si pozitivní vztah k přírodě. Díky kvalitnímu přírodnímu materiálu vydrží ve vaší rodině dlouhá léta.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu190*135*90 cm
Hmotnost17 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.