Pískoviště Vario BIG čtyřlístek s plachtou 112*112 cm zelené od 12 měsíců

Popis produktu

Dětské pískoviště Vario je nádherný zahradní doplněk a hračka na léto v jednom. Jeho součástí je i praktická plachta, která slouží jako ochrana. Pískoviště má příjemnou zelenou barvu a dynamický tvar čtyřlístku se 4 kulatými rohy, který zapadne i na váš dvůr. Dětské pískoviště BIG je dostatečně prostorné pro hru více dětí, je vhodné od 12 měsíců. Široké a pohodlná sedadla s výškou 18 cm a kulatým tvarem zaručují zábavu pro všechny kluky i holky. Velkou výhodou dětského pískoviště je, že se dá rozložit na 4 samostatné kusy a nezabírá mnoho místa. Po skončení letního období tak pískoviště jednoduše rozložíte a odložíte.

Jednotlivé komponenty se naskládají na sebe a ušetří tak spoustu místa. Do pískoviště lze nasypat pět až šest 25 kg kapes s pískem, přibližně 150 kg písku. Doporučená výška písku v pískovišti je 10 cm od vrchu. Rozměry jsou 112 * 112 * 18 cm. Materiál použitý na dětském pískoviště odolává špatným vlivům počasí a škodlivému UV záření. Dá se velmi snadno čistit a je maximálně odolný. Hru v písku miluje každé dítě, protože v něm může skládat hrady, bunkry a jiné stavby. Při takových hrách se rozvíjí dětská fantazie i kreativita. Vlastní pískoviště je navíc mnohem bezpečnější než pískoviště na dětských hřištích. Proto neváhejte a pořiďte i vašim dětem krásné zelené pískoviště ve tvaru čtyřlístku od výrobce BIG.

V balení spolu pískovištěm je zahrnuta plachta z nylonového materiálu, která chrání pískoviště před hrubými nečistotami jako jsou listy nebo zvířecí exkrementy. Elastický okraj s háčky, které se zasouvají pod spodní část pískoviště zajistí, že plachta výborně těsní. Kryt na pískoviště je voděodolný, odolný vůči UV záření, neznečišťuje se. Materiál použitý na kryt je prodyšný, proto pomáhá chránit pískoviště před vlhkostí a vznikem plísní. Oblíbená letní hra v písku tak zůstane neohrožená a bude vždy bezpečná pro všechny děti od 12 měsíců. Plachta má zelenou barvu, proto výborně ladí s dětským pískovištěm Vario.

BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. Dětské pískoviště Vario je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Big využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Na dětské pískoviště s plachtou je poskytnuta nadstandardní záruka 3 roky. Plast obsahuje speciální UV filtr, který zajistí, že pískoviště bude krásně barevné po dlouhá léta používání. Dětské pískoviště Vario s krytem proto nesmí chybět ani na vašem dvoře nebo v zahradě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu112*112*18 cm
Celková výška18 cm
Rozměry balení101*24*31 cm
Celková délka112 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,8 kg
Nosnost50 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.