Pískoviště cedrové s lavicemi a krytem Aksent wooden sandpit Exit Toys velké 136*132cm

Popis produktu

Cedrové pískoviště Aksent od holandské značky Exit Toys je praktické pískoviště o rozměrech 136*132 cm, takže se vejde na každý dvůr a zahradu. Stylové pískoviště využijí děti od 3 let a naučí se v něm stavět své první hrady a hloubit tunely. Multifunkční dřevěný kryt je pohyblivý – během hry si z něj děti dokážou vytvořit 2 pevné lavičky s opěradlem, a když si dohrají, mohou jím zakrýt pískoviště a ochránit tak písek před znečištěním. Tuto skvělou výhodu ocení nejen děti, ale také rodiče, dítě při hře s pískem sedí pohodlně na lavičce a nepřichází tak k nadměrnému znečištění jeho šatů. 

Celková výška pískoviště je 20 cm a jeho váha je 30 kg. Objem pískoviště je 440 kg a nosnost sedadel 30 kg. Dřevěná pískoviště Exit Toys jsou vyráběna z prvotřídního cedrového dřeva s certifikací FSC 100%, které je získáváno těžbou v souladu s přísnými standardy lesního hospodářství. Cedrové dřevo se neodštěpuje, vyznačuje se vysokou odolností vůči dešti a nepříznivým povětrnostním podmínkám, proto skvěle odolává i hnilobě. Pískoviště nemusíte před použitím ošetřovat, stačí ho jen sestavit a dítě si v něm může ihned hrát i se svými sourozenci a kamarády, přičemž si rozvíjejí jemnou motoriku, fantazii a představivost.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71, FSC. Dřevěná pískoviště z cedru se vyznačují originálním holandským vzhledem a umožňují dětem trávit čas na čerstvém vzduchu, kreativně se rozvíjet a vytvářet si pozitivní vztah k přírodě. Díky kvalitnímu přírodnímu materiálu vydrží ve vaší rodině dlouhá léta.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.