Pískoviště cedrové s kuchyňkou s tekoucí vodou Aksent Sandpit Kitchen Exit Toys extra velké s kuchyňským náčiním 200*140 cm

Popis produktu

Cedrové pískoviště s kuchyňkou s tekoucí vodou Aksent od holandské značky Exit Toys je multifunkční pískoviště o rozměrech 200*140 cm, se kterým zažijí děti od 3 let spoustu radostných chvil. Nadčasové pískoviště je vybaveno úložným prostorem, lavičkou a kuchyňkou s příslušenstvím, takže se chlapci a dívky naplno ponoří do světa fantazie a kreativity. Kuchyňská část pískoviště je vybavena 4 varnými deskami, knoflíky a dřezem s funkčním vodovodním kohoutkem, na který jednoduše připojíte zahradní hadici. Děti si tak mohou ve dřezu pouštět vodu a díky odnímatelné nádobě ji kdykoli vylijí. Součástí kuchyňky je sada kuchyňského náčiní, ve které se nachází pánev, hrnec s poklicí, obracečka, naběračka a zdravé potraviny.

Celková výška pískoviště je 29 cm a jeho váha je 25 kg. Nosnost lavičky k sezení je 30 kg, celkový objem pískoviště je 440 kg. Pod kuchyňskou částí se nachází velký úložný prostor, do kterého si děti po hře uloží své oblíbené hračky. Objem pískoviště je 440 kg a nosnost sedadel 30 kg. Dřevěná pískoviště Exit Toys jsou vyráběna z prvotřídního cedrového dřeva s certifikací FSC 100%, které je získáváno těžbou v souladu s přísnými standardy lesního hospodářství. Cedrové dřevo se neodštěpuje, vyznačuje se vysokou odolností vůči dešti a nepříznivým povětrnostním podmínkám, proto skvěle odolává i hnilobě. Pískoviště nemusíte před použitím ošetřovat, stačí ho jen sestavit a dítě si v něm může ihned hrát i se svými sourozenci a kamarády, přičemž si rozvíjejí jemnou motoriku, fantazii a představivost.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71, FSC. Dřevěná pískoviště z cedru se vyznačují originálním holandským vzhledem a umožňují dětem trávit čas na čerstvém vzduchu, kreativně se rozvíjet a vytvářet si pozitivní vztah k přírodě. Díky kvalitnímu přírodnímu materiálu vydrží ve vaší rodině dlouhá léta.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu200*29*140 cm
Celková výška29 cm
Hmotnost25 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.