Pískoviště cedrové Hexagon Aksent Hexagonal Sandpit Exit Toys velké se 3 sedadly 200*170 cm

Popis produktu

Cedrové pískoviště Aksent Hexagonal od holandské značky Exit Toys je velké pískoviště ve tvaru šestiúhelníku o rozměrech 200*170 cm, které ozdobí každou zahradu. Stylové pískoviště využijí děti od 3 let a rozvíjejí si v něm svoji kreativitu při hloubení tunelů a stavbě pískových hradů. Pískoviště je vybaveno 3 sedadly, takže se chlapci a dívky mohou při hře pohodlně posadit a zároveň budou mít šaty chráněné před nadměrným znečištěním, což ocení i jejich rodiče. Do pískoviště se vejde až 585 kg písku, což zaručí dětem zábavu na dlouhé hodiny.

Celková výška pískoviště je 21 cm a váží 14 kg. Dřevěná sedadla mají nosnost 30 kg. Pískoviště Exit Toys jsou vyráběna z prvotřídního cedrového dřeva s certifikací FSC 100%, které je získáváno těžbou v souladu s přísnými standardy lesního hospodářství. Cedrové dřevo se neodštěpuje, vyznačuje se vysokou odolností vůči dešti a nepříznivým povětrnostním podmínkám, proto skvěle odolává i hnilobě. Robustní a pevné pískoviště má rohy chráněné kovovým zakončením pro vyšší odolnost, takže vydrží na zahradě dlouhá léta.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71, FSC. Dřevěná pískoviště z cedru se vyznačují originálním holandským vzhledem a umožňují dětem trávit čas na čerstvém vzduchu, kreativně se rozvíjet a vytvářet si pozitivní vztah k přírodě. Díky kvalitnímu přírodnímu materiálu vydrží ve vaší rodině dlouhá léta.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu200*21*170 cm
Celková výška21 cm
Hmotnost14 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.