Piknik stůl se dvěma lavicemi k domečkům Smoby s možností upevnění slunečníku s UV filtrem

Popis produktu

Objevujte kvalitní příslušenství a doplňky k dětským domečkům od předního francouzského výrobce Smoby. Praktický vnější piknikový stůl se dvěma lavicemi představuje výbornou možnost, jak udělat dítěti u dětského domečku místo, na kterém si posedí se sourozenci a kamarády. Piknik stůl s lavicemi je vyhotoven v červené a šedé barevné kombinaci, ve stejném odstínu jako domeček, takže ladí jako komplet. Kvalitní a bezpečné posezení si děti rychle oblíbí a budou se těšit na dobroty, které si vychutnají na čerstvém vzduchu.

Piknikový stolek s lavicemi má odolné, dvojité stěny a je vyroben nejmodernějším výrobním procesem Blow Molding, stejně jako všechny domečky Smoby. Vyznačuje se stabilitou, odolností vůči povětrnostním podmínkám a jeho povrch je zároveň jemný a sametový na dotek. Má příjemné oblé hrany, takže si děti bezpečně zahrají. Barvy na doplňcích Smoby nevyblednou ani po dlouhém čase zásluhou anti UV filtru a zachovají si své krásné a zářivé barvy po dlouhá léta, i přes nepříznivému počasí. Rozměry stolku s lavicemi jsou 81*54*49 cm, přičemž výška stolku je 49 cm. Umožňuje snadnou a rychlou montáž.

Piknik stůl s lavicemi svým originálním francouzským vzhledem a funkčností rozvíjí u dětí fantazii a představivost, přibližují se světu dospělých a učí se zodpovědnosti. S tímto příslušenstvím se u chlapců i dívek rozvíjejí sociální vazby, učí se pohostinnosti a zásadám správného stolování. Rodiče mají radost, když si jejich děti hrají na čerstvém vzduchu, přičemž si na stolku mohou kreslit, malovat a rozvíjet své dovednosti. K piknikovému stolku s lavicemi se výborně hodí i další praktické doplňky, mezi které patří i kuchyňka se 17 doplňky. Kombinace těchto doplňků přinese dětem ještě větší radost a lépe si zahrají.

Piknikový stolek s lavicemi je vhodný pro domečky:

Renomovaný francouzský výrobce Smoby vyrábí kvalitní plastové hračky pro děti již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky Smoby představují tu nejlepší volbu pro každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu81*54*49 cm
Celková výška49 cm
Rozměry balení49*16*83 cm
Celková délka81 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,4 kg
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.