Piano Maggie&Bianca elektronické Smoby 49 kláves, napojení a audio přehrávač růžové od 5 let

Popis produktu

Dovolte vašim ratolestem rozvíjet jejich hudební sluch. Darujte jim krásné elektronické piano Smoby. Dětské elektronické piano Maggie&Bianca se 49 klávesami od francouzského výrobce Smoby nabízí všem holčičkám od 5 let opravdu nevšední hudební zážitek, umocněný skvělými světelnými efekty. Elektronické piano pro děti je vyhotoveno v okouzlující růžovo-bílé kombinaci s licencí populární italské skupiny Maggie&Bianca. Dětské piano nabízí možnost připojení audio přehrávače i díky 3,5 mm aux-plug in. Kabel není součástí balení.

Dětské elektronické piano má k dispozici 49 funkčních kláves, které poskytnou malým hudebním hvězdám mnoho možností na zábavu. Piano dokáže přehrát 8 demo písniček. Při nácviku různých hudebních nástrojů pomůže dětem možnost zvolit si až 10 hudebních nástrojů. Pro udávání správného rytmu nabízí dětské piano 10 rytmů a k tomu 8 efektů na bicích nástrojích. Dívky si vedle hry na piano mohou své vlastní vystoupení nahrát pomocí funkce nahrávání a přehrání. Na pianu lze rovněž velmi snadno nastavit rychlost a tempo hudby, stejně jako úroveň hlasitosti. Dětské piano rozvíjí u dětí jemnou motoriku a hudební sluch. Piano je vyhotoveno z kvalitních materiálů, které jsou sametové na dotek. Celkové rozměry dětského piana jsou 66*6*24 cm. Součástí balení jsou i baterie 4 x AA/LR6.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních dětských hraček. Plast na hračkách Smoby se vyznačuje velkou odolností, příjemně oblými hranami a skvělým pocitem při hraní. Barvy na hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a kreativitu, díky čemuž se staly oblíbené u tisíců dětí. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou originálního francouzského designu dětských hraček a vysoké kvality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu66*6*24 cm
Rozměry balení70*7*27 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,2 kg
NoteBattery: 4 x AA/LR6 included
Barvacyklamenová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.