Elektronické piano s 37 klávesnicemi Kally's Mashup Nickelodeon Smoby s efekty a regulací hlasitosti od 5 let

Popis produktu

Elektronické piano Kally 's Mashup Nicklodeon s 37 kvalitními funkčními klávesami od francouzského Smoby nabízí všem holčičkám od 5 let možnost stát se výbornými pianistkami a rozvíjet jejich hudební talent. O skvělý hudební zážitek při hraní se postarají zvukové a světelné efekty, kterými toto originální piano disponuje. Hudební nástroj je vyhotoven v nádherné růžovo-modré kombinaci s licencí populární televizní série Kally 's Mashup, v níž vystupuje mladá dívka, toužící se stát popovou zpěvačkou. Bílé klávesy dokážou vydávat zelené, červené a žluté světlo, které potěší holčičku při její oblíbené melodii.

Dětské elektronické piano poskytne malým hudebním hvězdám mnoho možností k zábavě. Na pianu lze také velmi jednoduše regulovat hlasitost. Dětské piano rozvíjí u dětí jemnou motoriku a hudební sluch. Díky němu získávají budoucí základy správného hraní, učí se trpělivosti, udržovat tempo a poznávat svůj talent. Piano je vyhotoveno z kvalitních plastových materiálů, které jsou příjemné na dotek. Celkové rozměry dětského piana jsou 51*12*5 cm. Součástí balení jsou i baterie 3xAA/LR6.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních dětských hraček. Plast na hračkách Smoby se vyznačuje velkou odolností, příjemně oblými hranami a skvělým pocitem při hraní. Barvy na hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a kreativitu, díky čemuž se staly oblíbené u tisíců dětí. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou originálního francouzského designu dětských hraček a vysoké kvality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu51*12*5 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.