Piano Cotoons Smoby elektronické s 16 melodiemi a světlem

Popis produktu

Potěšte své děti moderní hudební hračkou. Dětské piano Cotoons je krásný dárek pro všechny chlapce a holčičky od 12 měsíců. Dětský hudební nástroj je elektronický, dokáže nejen vydávat zvuky, ale i světelné efekty. Piano pro děti nabízí 8 hracích kláves a 2 speciální módy: 8 tónů pro klasickou hudbu a 8 nahraných melodií. Světelné efekty v sobě zahrnují 4 barvy, které zaujmou dítě a naučí se je rozpoznávat. Hudební piano pro děti funguje na 3 baterie typu AA/LR6, kterou jsou součástí balení. Didaktické piano s motivem animovaných postaviček Cotoons vydává skutečně krásné zvuky, díky kterým se s ním děti zabaví na dlouhé hodiny.

Dítě se hrou na piano učí zapamatovat si zvuky, rozlišovat je od sebe, rozlišovat barvy, rytmus a melodie. Klávesy na pianu jsou různobarevné, díky čemuž si děti dokáží snadněji zapamatovat, jaký tón patří ke které klávese. Hudební hračka u dětí rovněž pomáhá rozvíjet jemnou motoriku a hudební cítění. Piano pro děti je vyrobeno z kvalitního plastu se zaoblenými hranami, který je sametový na dotek. Rozměry dětského piana jsou 32*6*17 cm, přičemž celková délka piana je 32 cm a výška 6 cm.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu32*6*17 cm
Celková výška6 cm
Rozměry balení34*8*21 cm
Celková délka32 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.