Piano Activity Noemova Archa Kiddieland se zvířátky a zvukem od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland piano Activity Noemova Archa se zvířátky je elektronické dětské piano s biblickou tématikou Noemovi archy. Hračka je velmi kvalitní, pevná vhodná pro děti od 12 měsíců, se kterou se vyhrají i další sourozenci a kamarádi dlouhá léta a vždy funguje jako nová. Loďka má v podpalubí barevnou klávesnici piana, které vydávají příjemné tóny. Nad klávesami jsou různá zvířátka a kotva, které po stisknutí vydávají charakteristické zvuky a hlasy. Lev, slon a medvěd vyskočí ze své skrýše a ozvou se svým hlasem. Piano má spoustu zvukových a mechanických funkcí, které děti, když objevují svět, mají velmi v oblibě.

Všechny nejmenší děti milují mačkat různá tlačítka a figurky, vytáčet páčkami a kroužky doprava doleva nahoru dolů, kroutit, posouvat, otevírat a přitom sledovat reakci na svůj pohyb - když hračka jednou houkne, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka, ukážou se jiné obrázky. Tato dětská hračka pro nejmenší jistě potěší každé dítě, a hrou se zároveň rozvíjí jemná motorika, logické myšlení, paměť, pohybová zručnost a souvislosti mezi zvuky tvary a barvami.

Funguje na baterie 3xAA, které jsou součástí dětské hračky. Dětské piano je vyrobeno z kvalitního a odolného plastového materiálu, který má oblé hrany a proto je bezpečný pro každé dítě. Jeho barevné provedení působí vesele a optimisticky. Hračka je ve tvaru loďky je doplněna o figurky krokodýla, žirafy, zebry, Noema, opičky, slůně, medvěda a lvíčete. Děti milují interaktivní elektronické hračky, které jim nabízí mnoho možností pro hru. Rozměry produktu jsou 37*8*23 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu37*8*23 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.