Pexeso Smajlíci Emoji Identica Memo Game Educa 110 karet od 6 let

Popis produktu

Dětské pexeso Emoji Identica Memo Game je úžasná paměťová hra plná veselých smajlíků, které jsou dnes velmi známé a oblíbené. Paměťová hra Smajlíci obsahuje 55 párů smajlíků, dohromady tedy až 110 kvalitních kartiček. Toto velké pexeso zabaví děti a jejich kamarádů nebo i celou rodinu. Jednotlivé kartičky tohoto pexesa pro děti jsou z kvalitního hrubého materiálu s vysokou odolností a pružností. To znamená, že jejich rohy se jen tak lehce nezmačkají a ze stolu se snadno zvedají.

Jednotlivé obrázky jsou od sebe dostatečně odlišné, aby se daly snáze rozeznat a zapamatovat. Hrou s tímto pexesem se dítě velmi zábavným způsobem učí poznávat předměty a přemýšlet zároveň - hra s pexesem má příznivé účinky na krátkodobou paměť, rozeznávání barev a tvarů. Hra je určena pro děti od 6 let, zabaví se s ní i rodiče, kamarádi nebo hned i celá rodina.

Pexeso je ideální hračka do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí nebo večer místo sledování televize. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality - produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii pexeso pro děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení25*25*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.