Peppa Pig porcelánový čajový set Smoby 12 kusový

Popis produktu

Porcelánový čajový set od francouzského Smoby je vynikající doplněk pro všechny děti od 3 let, které rády pohostí své sourozence, kamarády a rodiče. Radovat se z něj budou zejména holčičky, které si zahrají na hostitelky a pozvou své nejbližší na pravý čaj o páté. Čajový set s veselým motivem známého prasátka Peppa Pig, spolu s jeho rodinkou, nadchne každé dítě svým moderním a zároveň elegantním designem. Nadčasový bílý porcelán má tlusté stěny a je velmi kvalitní a odolný, díky čemuž mohou děti bezstarostně trávit svůj volný čas.

Dětský porcelánový čajový set tvoří 12 kusů doplňků, se kterými si vaše holčička může vyčarovat skutečně nádherné posezení. Dětský porcelánový set Peppa Pig najde využití i při dětských oslavách. Porcelánový set je vyhotoven v bílé barvě s barevnými obrázky prasátek, která jsou vyobrazena na talířcích. Porcelánový set pro děti se skládá ze 4 talířků, 4 čajových šálků s ouškem, krásného čajníku s nápisem Peppa Pig a malé nádobky na cukr.

Porcelánový čajový set vypadá velmi elegantně a je ideálním doplňkem ke každé dětské kuchyňce. Dívky se při hře s kvalitním čajovým setem budou cítit jako skutečné hostitelky. Naučí se, jak správně stolovat, servírovat čaj a obsluhovat hosty. S dětskou čajovou sadou si vaše děti užijí spoustu zábavy a mohou si otevřít vlastní malou čajovnu. Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních hraček pro děti. Všechny dětské hračky mají oblé hrany a splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Hračky od Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry balení25*5*21 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,56 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.