Pečovatelské centrum pro panenky Baby Nurse Zlatá edice Smoby s 32 cm panenkou

Popis produktu

Pečovatelské centrum pro panenky Baby Nurse je skvělou hračkou pro malé dívky. Součástí centra je i panenka velká 32 cm a tablet, pomocí kterého vaše dítě sleduje denní program pro hlídání panenky. Tablet světélkuje a vydává různé zvuky, čímž upozorňuje malou maminku na její povinnosti, které je třeba při péči o panenku provést. Elektronický tablet nemusí být připevněn k centru a tak malá maminka kdykoliv ví, že ji její panenka potřebuje. Celé pečovatelské centrum pro panenky je provedeno v odstínech růžové barvy, která je doplněna šedou a postýlka je ozdobena pěknými dekoracemi motýlků. Baby Nurse elektronické pečovatelské centrum od francouzského výrobce Smoby splňuje nejpřísnější evropské standardy.

Pečovatelské centrum je vyrobeno z kvalitního plastu, který je odolný, ale příjemný na dotek. Je vysoké 50 cm, široké 39 cm a dlouhé 54 cm. Disponuje výsuvnou zásuvkou, do ktreé je možné odložit bohatou výbavu, která obsahuje lahvičky s léky, teploměr, potraviny, lžičky a podobně. Baterie 2 x LR03-1,5V potřebné pro elektronický tablet nejsou součástí balení. Krásným doplňkem je kolotoč zavěšený nad postýlkou ​​panenky. Hračka je pro děti ve věku od 3 let. Pečovatelské centrum je zdrojem nekonečné zábavy, ale kromě toho dítě získá i základy péče a naučí se odpovědnosti. Souprava určená k péči o panenku je výborná hračka pro rozvoj dětské fantazie a kreativity, malé maminky se učí, jak se starat o miminko.

Hra s panenkou je oblíbená malými slečnami na celém světě, proto je pečovatelské centrum Baby Nurse úžasnou hračkou i pro vaší holčičku. V setu, který je skvělým pomocníkem v péči o panenku najdou malé maminky 22 doplňků, se kterými bude každá hra ještě veselejší, zábavnější a realističtější. Elektronické funkce hračky Smoby dělá hru s panenkou ještě více poutavější a reálnou. Smoby je renomovaná francouzská značka, která je ve světě známa produkcí kvalitních plastových hraček. Plast na hračkách Smoby je odolný, ale zároveň je to plast sametový na dotek. Pokud hledáte kvalitní hračky, pečovatelské centrum pro panenku je dokonalou volbou pro vás a vaší holčičku.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu39*54*50 cm
Celková výška50 cm
Rozměry balení64*15*49 cm
Celková délka54 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x LR03 - 1,5V
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32-42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.