Pečovatelské centrum pro panenku Baby Nurse Smoby s 13 doplňky

Popis produktu

Smoby pečovatelské centrum pro panenku Baby Nurse je krásná a jedinečná hračka, která umožňuje dětem hrát se na množství způsobů. Jsou to tři pokoje pro panenku a to koupelna se sprchou a příslušenstvím na noční koupání, kuchyňka a ložnice pro panenku. Po přikrytí vaničky slouží koupelna jako přebalovací pult. Další křídlo setu pro panenky je krásná ložnice ve které je kolébka s přikrývkou. Panenka spinká ve vajíčku a visí na držácích, takže ji může dítě houpat aby usnula. Kolébka se dá používat i na běžné nošení panenky. V ložnici se nachází i noční lampa a hodinky s mechanickými ručičkami. Vedle kolébky je místo na odkládání šátků pro panenku s dvěma rozkošnými malými věšáky. Třetí část setu pro panenky je jídelní pult se židlí, který slouží i jako kuchyňka.

Dítě má k dispozici umyvadlo a ke kuchyňce patří i 13 jedinečných doplňků jako hrnec s pokličkou, talířek se lžičkou a láhev na mléko či čaj pro panenku. V dolní části je množství úložného prostoru na doplňky. Set pro panenky má jedinečné barevné provedení v krásné bílé a tmavě růžové barevné kombinaci s jemnou svěží zelenou barvou. Je to úžasná hračka pro všechny dívky od 3 let, které milují hru s panenkami. Pro tento set je vhodná panenka s rozměry 42 cm. Výhodou soupravy pro panenky je její nenáročnost na prostor. Jednoduchým způsobem se jednotlivé strany pečovatelského setu poskládají dohromady. Díky kolečkům si ho může dítě vzít kamkoliv sebou nebo uložit na místo, kde nezabírá mnoho prostoru. Francouzský renomovaný výrobce dětských hraček Smoby se zabývá produkcí kvalitních a jedinečných hraček svým designem jako i funkčností.

Tato hračka je kvalitní evropský výrobek, který splňuje nejpřísnější normy kvality a odolnosti. Holčičky se s touto hračkou vědí velmi dlouho hrát. Rozložený set má průměr 135 cm. Poskládaný dětský set pro panenky má rozměry 66 cm výška, 52 cm šířka, 69 cm délka. Potěšte své dítě touto hračkou. Péče o panenku je součást hry s panenkou, kdy děti napodobují své rodiče. Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Děti rádi předstírají, že jejich panenka je opravdová. Krmí ji, koupou, přebalují, uspávají. Na vlastní panence se učí jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i ​​sami na sobě. Hra s panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností.

Vlastnosti

  • pečovatelské centrum pro panenky s jedinečným designem
  • vhodné od 3 let
  • spojení koupelny, kuchyňky, ložnice a přebalovacího pultu
  • kolébka i jako nosítko
  • noční lampa s hodinkami
  • umyvadlo, věšáky na oblečení panenky
  • 13 doplňků na péči o panenku
  • něžné růžové provedení
  • snadné přesouvání díky kolečkům
  • pro panenku s velikostí 42 cm
  • hlavně pro dívky
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu66*52*69 cm
Celková výška69 cm
Rozměry balení76*22*63 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost7,52 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.