Pečovatelské centrum elektronické Violette Baby Nurse Smoby s 30 cm čurající panenkou a 24 doplňky

Popis produktu

Elektronické pečovatelské centrum pro panenky z moderní edice Baby Nurse je vynikající hračka pro všechny holčičky od 3 let. Součástí centra je panenka o velikosti 30 cm s funkcí čurání a nechybí ani elektronický tablet, díky němuž dítě sleduje denní program pro hlídání panenky. Světelné a zvukové funkce připomínají malé mamince její povinnosti, které je třeba při péči o panenku provést. Elektronický tablet se dá od centra odpojit a používat samostatně, takže ho dívky mohou mít stále po ruce. Pečovatelský komplex je vyhotoven v krásných odstínech růžové a nabízí bohatou sadu 24 doplňků.

Holčičky se potěší kolotoči se srdíčky a ptáčky, který pomůže s uspáváním jejich panenky. Do praktické zásuvky pod postýlkou a do bočních složek si mohou odložit doplňky, mezi nimiž najdou plenku na přebalování, láhev na krmení, dětský krém, parfém, teploměr, lžičky, náplasti, výživu apod. Pečovatelské centrum zabaví děti na dlouhé roky, přičemž dítě získá i základy péče a naučí se odpovědnosti. Souprava určená k péči o panenku je výborná hračka pro rozvoj dětské fantazie a kreativity, malé maminky se učí, jak pečovat o miminko.

Rozměry produktu jsou 55*54*53 cm, přičemž celková výška je 53 cm. Při výrobě byl použit kvalitní plast, který je odolný, ale příjemný, sametový na dotek. Do centra se vejde panenka s maximální velikostí 42 cm. Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který je ve světě znám produkcí kvalitních plastových hraček. Je lídrem na trhu a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně bezpečného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality, splňuje i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu55*54*53 cm
Celková výška53 cm
Rozměry balení49*15*64 cm
Celková délka55 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,0 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.