Patrová postel Violette Baby Nurse Smoby pro dvojčata panenky od 24 měsíců

Popis produktu

Patrová postel pro 2 panenky z edice Baby Nurse od francouzského výrobce Smoby je moderní hračka, vhodná pro holčičky od 24 měsíců. Dvojitá postýlka je určena pro panenky o velikosti od 32 do 42 cm a je vyhotovena v krásných růžových odstínech, takže zaujme děti na první pohled. Na čelní straně se nachází nápis Baby Nurse, spolu s obrázky hvězdiček a měsíčku. Je vyrobena z pevných a odolných plastových materiálů, které jsou zároveň jemné, sametové na dotek.

Hračka je vhodná pro dítě, které si chce hrát s dvěma panenkami najednou nebo pro sestřičky dvojčata. Postýlky se dají rozložit a každá používat samostatně. V přední a zadní části jsou široké otvory pro snadné přenášení. Rozměry produktu jsou 46*28*63 cm a hmotnost 1,9 kg. Panenky nejsou součástí balení. K čištění hračky používejte pouze jemně vlhkou houbu. Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Prostřednictvím držení, krmení, uspávání se přibližují světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti.

Francouzský Smoby má dlouholetou tradici ve výrobě dětských hraček. Je lídrem na trhu, a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality. Hračky Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu46*28*63 cm
Celková výška63 cm
Rozměry balení48*10*55 cm
Celková délka46 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Barvafialová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.