Patrová postel pro panenky Baby Nurse Twin Smoby pro 42 cm dvojčata od 24 měsíců

Popis produktu

Patrová postel Baby Nurse Smoby pro 2 panenky od francouzského výrobce Smoby je kvalitní a nadčasová hračka, vhodná pro všechny holčičky od 18 měsíců, které milují hry s panenkami. Patrová postel je vhodná pro panenky s velikostí od 32 do 42 cm. Patrová postýlka pro dětské panenky je vyhotovena v nádherných odstínech světle růžové a tmavě růžové. Postýlky pro panenky jsou ozdobeny barevnými hvězdičkami, motýlky, srdíčky a pěkným nápisem Baby Nurse. Je to skvělá hračka, která slouží jako doplněk k panence. Vyrobena je z pevných a odolných plastových materiálů, které jsou zároveň jemné a sametové na dotek.

Hračka je vhodná pro dítě, které si chce hrát se dvěma panenkami najednou nebo pro sestřičky dvojčata. Patrová postýlka pro dvě panenky se dá rozložit a každá používat samostatně. Po stranách postýlek jsou úchytky, na snadné přenášení. Rozměry patrové postýlky pro panenku jsou 46*27*63 cm. Panenky nejsou součástí balení. K čištění hračky používejte pouze jemně vlhkou houbu. Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost.

Dívky si hrají na maminku. Děti rády předstírají, že jejich panenka je opravdová. Na vlastní panence se učí, jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i samy na sobě. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností. Prostřednictvím držení, krmení, uspávání, a hry s dětskou panenkou, děti napodobují dospělé, a učí se, jak dávat lásku ostatním. Určitě si získá srdce každé malé princezny. Hra s panenkou patří mezi nejoblíbenější dětské hry. Děti se rádi starají o svou panenku a je to úžasný způsob, jak připravit dítě na příchod sourozence.

Francouzská společnost Smoby má dlouholetou tradici ve výrobě dětských hraček. Je lídrem na trhu, a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality. Je to krásná a jedinečná hračka svého druhu, která zaručí vaší malé princezně dlouhé hodiny strávené hrou se svou oblíbenou panenkou. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu46*27*63 cm
Celková výška63 cm
Rozměry balení48*10*55 cm
Celková délka46 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,9 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.