Patrová garáž Vroom Planet Premier Smoby s 2 autíčky a autoumývárnou od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby patrová garáž Vroom Planet Premier je multifunkční chlapecká hračka vhodná pro všechny kluky od 18 měsíců. Dětská garáž pro autíčka má 1 patro, které je s přízemím propojeno skluzavkou a do patra vede i výtah pro auta. Jsou tam spouštěcí rampy, různé dopravní značky a nálepky. Dole najdou vaši malí rošťáci autoumývárnu s vystřelovací plošinkou, nahoře je heliport. Celá chlapecká hračka hýří barvami a má velmi realistický design, přichází v balení s 2 autíčky. Nejmenší kluci se s ní zabaví dlouhé hodiny, je to velmi originální a nadčasová hračka, která nikdy neomrzí. Má rozměry 56*29*32 cm a je vyrobena z kvalitního plastu, který je sametový na dotek. K patrové garáži pro děti se dají dokoupit další autíčka, která najdete v nabídce zde.

Hra s autíčky je velmi oblíbená mezi nejmenšími chlapci již desítky let. Znají ji naši tatínkové, dědečkové i pradědové. Malí kluci si rádi hrají na závody, honičky nebo záchranné akce se svými dopravními prostředky. Samozřejmě, rychlé stroje potřebují i ​​nějaký úkryt a ochranu před špatným počasím, na což skvěle poslouží patrová garáž Smoby. Hra s autíčky a parkovací garáží není jen zábavná, ale je také užitečná pro rozvoj dítěte. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručičkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu56*29*32 cm
Celková výška32 cm
Rozměry balení52*13*39 cm
Hmotnost1,32 kg
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.