Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo šedý od 0 měsíců

Popis produktu

Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo v moderní šedé barvě je výborný pomocník v domácnosti, díky kterému vašim dětem rychle a jednoduše připravíte chutné kaše. Prvotřídní francouzská kvalita a design značky Beaba perfektně zapadne do každé moderní kuchyně. Kašičky uvařené v Beaba Babycook® Solo jsou vhodné na přikrmování dětí od prvních měsíců po narození. Používání parního vařiče a mixéru Beaba je velmi jednoduché, rychlé a ušetří vám spoustu času, který můžete věnovat vašim dětem. Jídlo je ve vařiči Beaba Babycook® Solo připravované na páře a neztrácí tak vitamíny a výživné látky důležité pro správný růst vašeho miminka. Kvalitní nože s cyklónovým efektem důkladně rozmixují ovoce a zeleninu a konzistenci kaše přizpůsobí věku dítěte a jeho zoubkům.

Jednoduchá příprava

Beaba Babycook® Solo vám ušetří spoustu času při přípravě čerstvého jídla. Celá příprava a samotné paření a mixování vám nezabere více než 15 minut. Do nádoby na napařování stačí dát ovoce a zeleninu a do vařiče nalít vodu. Potom maminka nebo tatínek stiskne knoflík na paření, počká pár minut, vylije přebytečnou vodu a uvařené jídlo stisknutím jednoho knoflíku rychle rozmixuje. Beaba Babycook® Solo parní vařič a mixér jídlo uvaří na páře, rozmixuje, rozmrazí a ohřeje. Díky velkému objemu nádoby si můžete najednou připravit více porcí pro vaše děti, které uskladníte do ledničky nebo mrazničky. Celé balení parního vařiče Beaba obsahuje nádobu o objemu 1100 ml, nože na mixování kaše, jednoduchý systém uzavírání "easy clip", jeden knoflík pro ovládání celého mixéru, otáčivé kolečko pro přepínání funkcí, malou vařečku a víčko filtru. Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo se velmi snadno čistí a rychle je připraven pro další použití. Práci s ním bez problémů zvládne i tatínek a prarodiče.

O Beaba

Značka Beaba pochází z Francie a již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché na použití. Francouzský výrobce Beaba získal od počátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i vám a vašim dětem.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rychlá příprava jídla
  • šetrné vaření v páře a rychlé mixování
  • vhodné pro přípravu kaší pro nejmenší děti
  • atraktivní a moderní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu24*18*24 cm
Celková výška24 cm
Rozměry balení28*20*25 cm
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,8 kg
Objem L1100 ml
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.