Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Originál šedo-modrý od 0 měsíců

Popis produktu

Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Originál v šedo-modré barvě nejen dobře vypadá, ale zároveň připraví vašim dětem chutné kašičky plné vitamínů a výživných látek. Kuchyňský robot 4v1 od francouzského výrobce Beaba představuje ikonický produkt této značky, který dokáže obsluhovat téměř každý. Parní vařič a mixér Babycook® Originál jídlo uvaří na páře, rozmixuje, rozmrazí a ohřeje. Je to všestranný pomocník do každé domácnosti, který vám ušetří spoustu času. Jeden kuchyňský robot Beaba nahradí všechny hrnce, misky a mixéry, které jste používali doposud. Objem 800 ml vám umožní připravit více porcí, které uložíte do lednice či mrazáku, a pak jednoduše ohřejete.

Jednoduchá příprava

Beaba Babycook® Originál parní vařič a mixér se jednoduše ovládá a do 15 minut připraví vašim dětem ovocné či zeleninové kaše nebo šťávy. Příprava jídla v parním vařiči a mixéru Beaba je opravdu jednoduchá a zvládne ji i tatínek či prarodiče. Do vařiče stačí vlít vodu a do nádoby dát ovoce a zeleninu. První fáze přípravy spočívá ve vaření nad párou, pak stačí vylít přebytečnou vodu a přepnout knoflík do režimu mixování. Mixér Beaba se automaticky vypne, když je jídlo rozmixované, takže jej nemusíte neustále kontrolovat. Součástí balení kuchyňského robota Beaba je i kniha receptů, ve které najdete množství inspirativních kombinací na jídla pro vaše děti.

O Beaba

Značka Beaba pochází z Francie a rodiny s dětmi těší svými výrobky již od roku 1989. Patentovaný systém Beaba usnadňuje rodičům péči o děti a zároveň přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojeni rodiče, ale i odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce šikovných designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rychlá příprava jídla
  • šetrné vvarenie na páře a mixování
  • rozmrazování a ohřívání jídla
  • vhodné pro přípravu kaší pro nejmenší děti
  • atraktivní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Doprava 79

Technické parametry

PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu27*14*21 cm
Celková výška21 cm
Rozměry balení28*16*27 cm
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,5 kg
Objem L800 ml
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.