Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus neon dvojitý od 0 měsíců

Popis produktu

Dvojitý parní vařič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus s neonovými detaily je výborný pomocník do každé domácnosti s dětmi, který vám ušetří spoustu času a zároveň připraví vašim dětem chutná jídla. V parním vařiči a mixéru Beaba Babycook® Duo Plus připravíte najednou dvě různá jídla nebo velké množství stejné kaše. Používání dvojitého parního vařiče a mixéru Beaba je velmi jednoduché, rychlé a ušetří vám spoustu času, který můžete věnovat vašim dětem. Parní vařič a mixér Babycook® Duo Plus ocení zejména rodiny s dvojčaty nebo více dětmi v různém věku. Dvojnásobná starost bude díky parnímu vařiči Beaba i dvojnásobná radost. V jedné nádobě pro ně připravíte těstoviny nebo bramborovou kaši a v druhé uvaříte zeleninu. Jídlo je ve vařiči Beaba Babycook® Duo Plus připravované na páře, díky čemuž neztrácí tak vitamíny a výživné látky důležité pro správný růst vašeho miminka.

Jednoduchá příprava

Beaba Babycook® Duo Plus parní vařič a mixér se dvěma nádobami vám usnadní přípravu jídel pro vaše děti. Parní vařič a mixér Beaba je kuchyňský robot 4v1, který dokáže jídlo uvařit na páře, rozmixovat, rozmrazit a ohřát. Díky dvěma nádobám má parní vařič Beaba celkový objem 2200 ml a umožní vám připravit opravdu velké porce pro vaše děti. Celé balení parního vařiče Beaba obsahuje dvě nádoby s celkovým objemem 2200 ml, nože s cyklónovým efektem, jednoduchý systém uzavírání "easy clip", jeden knoflík pro ovládání celého mixéru, otáčivé kolečko pro přepínání funkcí, malou vařečku a víčko filtru. Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Duo Plus se velmi snadno čistí a je rychle připraven pro další použití. Práci s ním bez problémů zvládne i tatínek, prarodiče či chůva.

O Beaba

Francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou kvalitní a zároveň jednoduché na použití. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rychlá příprava jídla
  • dvě nádoby o objemu 2200 ml
  • příprava velkých porcí najednou
  • šetrné vaření v páře a rychlé mixování
  • vhodné pro přípravu kaší pro nejmenší děti
  • atraktivní a moderní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu38*18*24 cm
Celková výška24 cm
Rozměry balení42*19*25 cm
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,7 kg
Objem L1100 ml + 1100 ml
NoteBPA free
Barvabílá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.