Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Originál Plus šedo-modrý dvojitý od 0 měsíců

Popis produktu

Dvojitý parní vařič a mixér Beaba Babycook® Originál Plus má jemnou šedo-modrou barvu a až 6 funkcí v jednom. Kuchyňský robot 6v1 od francouzského výrobce Beaba do 15 minut připraví chutná jídla pro malé děti a je vhodný na přikrmování již od narození. Dvojitý parní vařič a mixér Beaba se hodí do každé kuchyně a nezabírá v ní mnoho místa. Jednoduše se obsluhuje a čistí a práci s ním zvládne i tatínek, prarodiče či chůva. Parní vařič a mixér za pár minut připraví pro vaše děti chutná jídla, které díky přípravě na páře neztrácejí své vitamíny důležité pro správný růst dětí. Dvojitý parní vařič Babycook® Originál Plus má kvalitní nože s cyklónovým efektem, které se postarají o kvalitně rozmixované kaše.

6 funkcí v jednom

Dvojitý parní vařič Babycook® Originál Plus od francouzské značky Beaba je multifunkční kuchyňský robot, který má až 6 funkcí: jídlo uvaří na páře, rozmixuje, rozmrazí, ohřeje, sterilizuje a dokonce ohřeje láhve s mlékem. Ovládat ho budete pouze jedním knoflíkem, který přepínáte do dvou poloh podle toho, zda chcete jídlo vařit nebo mixovat. Po rozmixování ovoce či zeleniny se mixér Beaba automaticky vypne i bez vaší asistence. Součástí balení dvojitého parního vařiče Beaba je nádoba o objemu 800 ml, v níž připravíte více porcí chutného jídla najednou. V praktických nádobkách ho můžete uskladnit v lednici či mrazáku, a pak dětské pokrmy pomocí parního vařiče Beaba jednoduše ohřejete a rozmrazíte. Revoluční parní vařič a mixér je zároveň i sterilizátor a ohřívač na láhve. Praktický kuchyňský robot Beaba během pár minut ohřeje mléko pro miminko i o půlnoci.

O Beaba

Francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou kvalitní a zároveň jednoduché na použití. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba každoročně oceňují i odborné poroty.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rychlá příprava jídla
  • šetrné vaření v páře a rychlé mixování
  • příprava velkých porcí jídla najednou
  • 6 funkcí v jednom
  • sterilizuje jídlo a ohřívá láhve s mlékem
  • vhodné pro přípravu kaší pro nejmenší děti
  • atraktivní a moderní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Doprava 79

Technické parametry

PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu27*14*33 cm
Celková výška33 cm
Rozměry balení28*16*27 cm
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,6 kg
Objem L800 ml
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.