Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo Dark Grey od 0 měsíců

Popis produktu

Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo v designovém provední a šedé barvě je revoluční pomocník do domácnosti s malými dětmi. Díky němu dětem již od 0 měsíců rychle a jednoduše připravíte chutné kaše, ale i náročnější jídla pro větších mlsouny. Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo jídlo uvaří na páře, rozmixuje, rozmrazí a ohřeje. Prvotřídní francouzská kvalita a minimalistický design značky Beaba perfektně doplní každou moderní kuchyň. Kaše připravené v Beaba Babycook® Solo jsou vhodné na přikrmování dětí od prvních měsíců po narození. Díky schopnosti připravit příkrmy na páře si každá porce jídla zachovává důležité vitamíny a minerály, zelenina a ovoce neztrácí svou barvu. O důkladné rozmixování ovoce či zeleniny se postarají kvalitní nože s cyklonovým efektem, které konzistenci kaše přizpůsobí věku dítěte a jeho zoubkům.

Jednoduchá příprava

Kuchyňský robot 4v1 Beaba Babycook® Solo ve stylové šedé barvě vám ušetří spoustu času při přípravě čerstvého jídla. Celá příprava a samotné paření a mixování vám nezabere více než 15 minut. Do nádoby na napařování stačí dát ovoce a zeleninu a do vařiče nalít vodu. Na obsluhu vařiče Beaba Babycook® Solo vám postačí jeden jediný knoflík, kterým spustíte proces vaření i mixování. Velký objem nádoby umožní připravit více porcí předem a uskladnit ho v dózách, které nepropouštějí žádné pachy. Celé balení parního vařiče Beaba obsahuje XL nádobu o objemu 1100 ml, nože na mixování kaše, jednoduchý systém uzavírání "easy clip", jeden knoflík pro ovládání celého mixéru, malou vařečku a víčko filtru. Parní vařič a mixér Beaba Babycook® Solo se velmi snadno čistí a rychle je připraven pro další použití. Práci s ním bez problémů zvládne i tatínek, prarodiče a starší sourozenci.

O Beaba

Prestižní francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi revoluční pomůcky od vařičů, přes jídelní židle až po sluneční brýle pro děti. Designéři značky Beaba si dávají záležet na tom, aby byly jejich produkty nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou inovativní a zároveň jednoduché na použití. Francouzský výrobce Beaba získal od počátku své působnosti množství ocenění od odborných porot, ale také od spokojených rodičů a stejný pocit přinese i do vaší domácnosti.

Vlastnosti

  • vhodný od 0 měsíců
  • objem nádoby až 1100 ml
  • jednoduchá a rychlá příprava jídla
  • šetrné vaření v páře a rychlé mixování
  • na přípravu prvních příkrmů
  • atraktivní a moderní francouzský design
  • prvotřídní francouzská kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu24*18*24 cm
Celková výška24 cm
Rozměry balení28*20*25 cm
ElektronickéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,8 kg
Objem L1100 ml
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.