Panenka Zoé Nature & Adventure Set Corolle Girls s hnědými vlasy a s pejskem 28 cm 6 doplňků od 4 let

Popis produktu

Seznamte se se Zoé a jejím pejskem Tulipe a prožijte spolu s nimi krásná dobrodružství. Okouzlující panenka Zoé z rodiny panenek Corolle Girls si bude s vašimi dětmi perfektně rozumět už od prvního momentu. Zoé je na rozdíl od svých sester Melody, Valentine a Luny neuvěřitelná milovnice přírody, o čemž svědčí nejen jméno jejího pejska, ale i každodenní procházky v přírodě bez ohledu na počasí. Překrásná brunetka Zoé je oblečena v bílo-modrých šatech s potiskem, které jsou dokonale sladěny se stylovými teniskami a čelenkou. Tenisky čas od času Zoé vymění za holínky, protože v návštěvě přírody jí nikdy nezabrání ani špatné počasí. Po svém boku má stále věrného pejska jménem Tulipe, který díky modré mašličce a obojku také ladí s panenkou Zoé.

Oslňující panenka Zoé Corolle Girls má realistické tělo teenagerky, je vysoká 28 cm a dokáže stát i sedět bez pomoci. Lesklé hnědé vlasy a pronikavé zelené oči panenky Zoé nejsou to jediné, co zapůsobí na všechny děti od 4 let. Panenka Corolle Girls přichází až se 6 doplňky, mezi nimiž nechybí rozkošný pejsek Tulipe, šaty s pruhovaným vzorem, čelenka do vlasů, náušnice, tenisky a holínky do deště. Lásku k přírodě a zvířátkům přenese panenka Zoé i na vaše děti. Samozřejmostí u panenek Corolle je prvotřídní materiál, který je velmi příjemný na dotek i pohlazení a dětem přinese ničím nerušenou hru.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jako vaše děťátko.

Vlastnosti

  • jedinečná panenka Corolle Girls
  • hnědé vlasy s čelenkou
  • s pejskem Tulipe
  • 6 doplňků
  • pro děti od 4 let
  • velikost 28 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška28 cm
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.