Panenka Violette Baby Nurse Smoby 32 cm měkká textilní od 24 měsíců

Popis produktu

Dětská panenka Violette z oblíbené edice Baby Nurse z dílny francouzského Smoby je výborný dárek pro všechny holčičky již od 2 let. Panenka má výšku 32 cm. Roztomilá tvářička a originální oblečení upoutá pozornost každé malé maminky, která touží po vlastní panence, o kterou se bude s láskou starat. Komplet z jemného a měkkého materiálu v krásných růžových odstínech s nápisem Baby Nurse a puntíkovaným vzorem zaujme holčičky na první pohled. K panence je možné dokoupit i různé oblečení a dítě ji zvládne převlékat i samo.

Hra s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností. Je to úžasný způsob jak připravit dítě na příchod sourozence. Prostřednictvím držení, krmení a hry s dětskou panenkou děti napodobují dospělé a získávají pocit zodpovědnosti. Měkká panenka je vyhotovena z kvalitního gumového materiálu, příjemného na dotek.

Díky velkým modrým očkům vypadá panenka velmi realisticky, je to ideální hračka na objímání a mazlení. Dá se k ní dokoupit množství doplňků a příslušenství, takže si s ní děti vydrží hrát celé roky. Hračky Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu19*10*32 cm
Celková výška32 cm
Rozměry balení18*11*34 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,49 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.