Panenka Customize Me Smoby 30 doplňků a 6 šatů od 4 let

Popis produktu

Smoby panenka Customize Me přichází v balení s velkým množstvím všelijakých doplňků, šatů a nálepek. Trendová panenka je vhodná pro dívky od 4 let, je vysoká 42 cm. Má oblečené šaty a legíny, holčičky si mohou vybrat ze 6 šatů a více než 30 nejrůznějších doplňků: náramky, prsteny, náušnice, sponky do vlasů. Vaše malé návrhářky si tak svou oblíbenou panenku mohou obléknout a upravit podle vlastních představ a strávit při plánování a navrhování dlouhé hodiny zábavy. Stylová dívčí panenka má na rameni zavěšenou i průsvitnou kabelku, která se také dá změnit! Přední část šatů i kabelky má průsvitnou část, která se dá ozdobit nálepkami nebo pod ní můžete vložit různé stylové vzory, které jsou v balení nebo které si dívky samy vyrobí. Vyberte si panenku: blondýnu nebo brunetu s krásnými dlouhými vlasy. Tělo panenky je pevné, má usměvavou tvář a ohebné končetiny.

S panenkou Smoby mají dívky nekonečné možnosti zábavy. Hra s panenkami byla již v dávných dobách mezi malými dívkami velmi oblíbená, zná ji každá babička či maminka. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností pro růst a rozvoj dítěte. Dívky se velmi rády starají o svou panenku jako o vlastní miminko, ale ještě raději svou panenku oblékají do různých outfitů, zkoušejí na ně různé doplňky a účesy. Přitom se rozvíjí jejich jemná motorika a manuální dovednosti, vyprávěním se se svou panenkou se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Navrhováním oblečení a celkového vzezření panenky se podporuje i rozvoj fantazie, představivosti a tvořivosti. Hračka pro dívky má v sobě vše, po čem malé holčičky touží, takže neváhejte a pořiďte ji své malé princezny.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Dárek v podobě hračky Smoby je vždy jednoznačná volba, protože Smoby milují děti po celé Evropě. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu42 cm
Celková výška42 cm
Rozměry balení24*12*48 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,76 kg
Barvapestrobarevná
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.