Panenka se zvukem MiniKiss Smoby 27 cm modrá od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby panenka MiniKiss je krásná sametově hebká panenka pro dívky, která po zmáčknutí bříška vydá zvuk polibku. Má pěknou modrou barvu a jemný povrch, je vhodná pro dívky od 12 měsíců. Dětská panenka má hlavičku, ruce a nohy vyrobené z kvalitního jemného plastu, zbytek těla je textilní, takže panenka je měkoučká na dotek. Na hlavičce má pěknou čepičku - Ušanka. Tato dětská panenka má výšku 27 cm, což je ideální rozměr pro všechny nejmenší dívky - malé maminky. Hračka pro dívky má odnímatelnou elektronickou část, aby se dala snadno a pohodlně vyprat. Součástí balení jsou i 3 baterie LR44 (knoflíkové), které panenka potřebuje na vydávání zvuků. Usmívající tvářička panenky působí na nejmenší děti pozitivním dojmem, rádo se s ní zahraje každá holčička.

Hraní se s panenkami je krásná hra, která je již desítky let oblíbená mezi všemi malými holčičkami. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Dívky se velmi rady starají o svou panenku jako o vlastní miminko, koupi ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkoušejí, co život maminky přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, vyprávěním se se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů a situací se podporuje i rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti. Holčičky mají mnoho možností na hru s krásnou panenkou Smoby. Šaty se dají svléknout a vyprat v 30 stupňové vodě.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. SMOBY je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu27 cm
Celková výška27 cm
Rozměry balení20*10*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,44 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.