Panenka pro miminka Rose K Tendresse Kaloo 40 cm v proužkovaných šatech v dárkovém balení od 0 měsíců

Popis produktu

Panenka Rose K Tendresse je nadčasová panenka z dílny francouzské společnosti Kaloo, která je vhodná pro každé dítě od narození. Panenka Kaloo se vyznačuje originálním francouzským designem, který si zamiluje každé miminko, ale i jeho rodiče. Panenka má oblečené narůžovělé proužkované šaty a čepičku s růžičkou. Dětská panenka Tendresse je vysoká až 40 cm a je vyrobena z jemného textilu, který je hebký k dětským ručkám a pokožce. Panenka je zabalená v elegantním dárkovém balení, takže ji můžete darovat při jakékoliv příležitosti.

Vlastnosti

  • měkká panenka z jemného textilu
  • vhodná už od narození
  • nadčasový design
  • velikost 40 cm
  • praní pri 30°
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • dárkové balení
  • atraktivní francouzský design

Kolekce Tendresse je specialita výrobce Kaloo, ve které najdete panenky na mazlení, které jsou měkké, něžné a přítulné – jednoduše ideální panenky pro všechny děti s potřebou něhy a lásky. Hra s panenkami stimuluje a rozvíjí dětskou představivost a kreativitu. Malé děti se se svou oblíbenou panenkou mazlí a větší děti s panenkou začínají „komunikovat“ a tak začínají rozvíjet své jazykové schopnosti.

Hračky pro miminka od Kaloo mají jedinečný design a originální provedení, které milují děti i rodiče. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria. Kaloo je francouzská společnost, která produkuje kvalitní hračky pro nejmenší děti vhodné již od narození. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu40 cm
Rozměry balení24*41 cm
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.