Panenka se zvukem Ethnique MiniKiss Smoby v ušance 27 cm modrá od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby panenka MiniKiss Ethnique po zmáčknutí bříška vydává zvuk polibku, takže nejmenší děti upoutá zvuky i krásným designem a sametově jemným povrchem. Je oblečena v milém modrém pyžamku a její pokožka je tmavá, takže vynikne mezi všemi panenkami. Může být podnětem k diskusi s nejmenšími dětmi o tom, že existují lidé různé pleti, ale všichni jsme si rovni. Panenka je vhodná pro dívky od 12 měsíců. Hlavička, ruce a nožičky panenky jsou vyrobeny z plastu, který je kvalitní a odolný, ale zároveň jemňoučký. Tělo panenky je textilní, takže panenka je měkoučká na dotek. Na hlavě panenky je pěkná čepička - ušanka.

Tato dětská panenkavýšku 27 cm, malé maminky s ní mohou snadno manipulovat a vzít si ji kamkoli s sebou. Hračka pro dívky má odnímatelnou elektronickou část, aby se dala snadno a pohodlně vyprat. Součástí balení jsou i 3 baterie LR44 (knoflíkové), které panenka potřebuje na vydávání zvuků. Usmívající tvářička panenky působí na nejmenší děti pozitivním dojmem, rádo se s ní zahraje každá holčička. Sametově jemnému povrchu neodolá nikdo. Hraní se s panenkami je krásná hra, která je již desítky let oblíbená mezi všemi malými holčičkami. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte.

Dívky se velmi rady starají o svou panenku jako o vlastní miminko, koupi ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkoušejí, co život maminky přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, vyprávěním se se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů a situací se podporuje i rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti. Holčičky mají mnoho možností na hru s krásnou panenkou Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu27 cm
Celková výška27 cm
Rozměry balení20*10*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,44 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.