Panenka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby měkké tělíčko v pastelových dupačkách 32 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Dětská panenka Natur Baby D'Amour z populární edice Baby Nurse představuje dokonalý dárek pro všechny děti a zejména holčičky od 18 měsíců. Nádherná panenka má výšku 32 cm, díky ospalým očím a roztomilé tvářičce upoutá pozornost každé malé maminky, která touží po vlastní panence, o kterou se bude s láskou starat. Měkoučké tělíčko panenky je zabaleno v krásných pastelových dupačkách z jemného textilu s nápisem Baby Nurse. Panenka vypadá velmi realisticky, je to ideální hračka na objímání a mazlení, dá se k ní dokoupit i spousta doplňků a příslušenství.

Hra s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Rovněž představuje skvělý způsob, jak připravit dítě na příchod sourozence. Prostřednictvím držení, krmení a hry s dětskou panenkou děti napodobují dospělé a získávají pocit zodpovědnosti. Měkká panenka je vyhotovena z kvalitního gumového materiálu, příjemného na dotek.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem kvalitní hračky s vlastní, originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19*10*32 cm
Celková výška32 cm
Rozměry balení18*11*34 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabéžová
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.