Panenka s nahráváním zvuku Murmures MiniKiss Smoby 27 cm růžová od 12 měsíců

Popis produktu

Smoby panenka Murmures MiniKiss je nádherná dívčí hračka, na kterou se dají nahrávat zprávy pro vaše nejmenší. Stačí jen stisknout nožičku panenky a můžete začít vyprávět nebo jim můžete nahrát klidnou hudbu na uspávání. Když děťátko panenku obejme, nahraná zpráva se spustí. Má růžovou barvu a hebký, sametový povrch, je vhodná pro dívky od 12 měsíců. Dětská panenka má hlavičku, ruce a nohy vyrobené z plastu, zbytek těla je textilní, takže panenka je měkoučká na dotek. Má výšku 27 cm, což je ideální rozměr pro všechny nejmenší dívky - maminky. Hračka pro dívky má odnímatelnou elektronickou část, aby se dala snadno a pohodlně vyprat. Panenka potřebuje 3 AAA baterie, které však nejsou součástí balení. Krásně se usmívá, působí velmi realistickým dojmem a díky měkkému tělíčku si ji každé holčička rádo obejme.

Hraní se s panenkami je krásná hra, která je již desítky let oblíbená mezi všemi malými holčičkami. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Dívky se velmi rady starají o svou panenku jako o vlastní miminko, koupi ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkoušejí, co život maminky přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, vyprávěním se se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů a situací se podporuje i rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti, holčičky mají mnoho možností na hru s krásnou panenkou Smoby. Šaty se dají svléknout a vyprat v 30 stupňové vodě.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky Smoby mají zářivé barvy po dlouhou dobu a také oblé hrany, které chrání nejmenší dětičky před zraněním. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu27 cm
Celková výška27 cm
Rozměry balení20*10*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,45 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.