Panenka Miss Pink Blossom Garden Corolle Mon Doudou s modrýma očima 25 cm od 0 měsíců

Popis produktu

Krásná panenka Miss Pink Blossom Garden z dílny francouzské značky Corolle si už od prvního momentu najde stálé místo v srdci vašeho miminka. Jako jediný e-shop na trhu do náruče vašeho miminka vložíme měkoučkou panenku s důkladně propracovanými detaily, se kterou si okamžitě vytvoří pouto na celý život. Panenka Miss Pink Blossom Garden oblečená v růžových šatech s květinovým vzorem se k vašemu děťátku přitulí a zklidní jej díky vanilkové vůni, ale i těm nejjemnějším materiálům. Tato příjemná vůně vanilky upoutá dětskou pozornost natolik, že po panence Miss Pink Blossom Garden budou s radostí sahat znovu a znovu. Nádherná kombinace pastelových barev, veselé modré oči, realisticky působící tvářička a ideální velikost 25 cm z panenky Miss Pink Blossom Garden vytvoří nejlepší přítelkyni vašeho miminka již od narození.

Jedinečná panenka Miss Pink Blossom Garden má asymetrickou tvářičku s modrýma očima, která působí lidsky a od první chvíle si získá srdce vašeho miminka. Nevtíravá vanilková vůně a měkké, lehké tělíčko se zase postarají o sladký, ničím nerušený spánek. Jemné prstíky dětí už při prvním dotyku objeví materiály příjemné na pohlazení i přitulení a díky dlouhému copu s mašlí, ručičkám a nožičkám si děti už od útlého věku procvičují správný úchop a poznávají různé povrchy. Bezpečnost je v Corolle na prvním místě, takže panenka Mon Doudou je dokonale přizpůsobena věku děťátka. Modré oči panenky Mon Doudou, které jsou stále zářivé a veselé, jsou namalovány trvanlivou barvou. Nehrozí tak, že je děti svými zkoumajícími prstíky vyloupnou a ublíží si. Materiál, ze kterého je panenka vyrobena, je velmi příjemný na dotek a působí přirozeně, téměř jako pokožka. Panenku Mon Doudou můžete prát v pračce na jemném cyklu při 30 °C.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou naleznete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • jemná vanilková vůně
  • vhodná již od narození
  • modré oči
  • velikost 25 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • praní na jemném cyklu při 30 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška25 cm
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.