Panenka Minikiss Smoby s dudlíkem a zvuky, 27 cm vysoká fialová od 12 měsíců

Popis produktu

Panenka MiniKiss Smoby je nádherná panenka s atraktivním designem ve fialových dupačkách. Je vhodná pro holčičky od 12 měsíců. Panenka vydává zvuk cucání, když dítě vloží dudlík do úst panenky, a když ho vyndá, panenka se zasměje. Dětská panenka také po zmáčknutí bříška vydává zvuk polibku, který překvapí každé dítko. Roztomilá tvářička, modré oči a příjemné tělíčko se zvukovou funkcí dělají tuto dětskou panenku tak oblíbenou. Výška dětské panenky je 27 cm. Panenka má také fialový dudlík a je jako stvořená na objímání, tulení se a děti ji mohou mačkat, kolik se jim ráčí. Holčička se naučí starat o panenku, houpat ji v náručí, objímat ji. Součástí balení jsou i přiložené baterie 3 x AG13/LR44 1,5V

Hraní si s panenkami je krásná hra, která je již desítky let oblíbená mezi všemi malými holčičkami. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Děti se velmi rády starají o svou panenku jako o vlastní miminko, kououi ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkoušejí, co život maminky přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, mluvením se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů a situací se podporuje rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti, děvčátka mají mnoho možností na hru s krásnou panenkou Smoby. 

Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček. Materiál na hračkách Smoby se vyznačuje vysokou odolností a skvělým pocitem při hraní. Panenky ze série MiniKiss jsou vhodné na mačkání a mazlení, protože jsou z měkkého a pružného materiálu. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška27 cm
Rozměry balení20*9*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,4 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Barvafialová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.