Panenka se zvukem pro nejmenší MiniKiss Smoby růžová v čepičce, výška 27 cm od 12 měsíců

Popis produktu

Panenka se zvukem MiniKiss je krásná panenka oblečená v růžových šatičkách s nápisem Minikiss a roztomilou čepičkou se dvěma růžky. Šaty panenky se dají převlékat, snadno si k ní můžete dokoupit další šaty a holčičky si ji mohou kdykoli převléknout. Zabaví se s ní děti od 12 měsíců. Panenka pro děti má zvukové funkce, po zmáčknutí bříška vydává zvuk. Její výška je 27 cm. Dětská panenka MiniKiss od francouzského výrobce hraček Smoby má krásný roztomilý obličej a velké modré oči. Svým jedinečným vzhledem a příjemným materiálem si získá srdce každé malé princezny. Děti ji rády objímají, protože je měkká a příjemná na dotek.

Panenka je vhodná už pro nejmenší děti od 12 měsíců právě díky jejímu příjemnému vzhledu a měkkému provedení. Panenka MiniKiss je vyrobena z na dotek jemného gumového materiálu. Má realistický vzhled a krásný uhrančivý pohled velkých modrých očí. Hra s panenkou patří mezi nejoblíbenější dětské hry, přičemž napodobují dospělé, získávají pocit odpovědnosti a jistoty. Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Děti rády předstírají, že jejich panenka je opravdová. Krmí ji, koupou, uspávají.

Na vlastní panence se učí, jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i samy na sobě. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových schopností. S touto krásnou panenkou se stane usínání velmi příjemné a jednoduché. Panenka MiniKiss je skvělým společníkem pro vaše dítě. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Celková výška27 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.