Panenka Mini Corolline Set Les Trendies Corolle s modrýma očima a s pejskem 20 cm od 3 let

Popis produktu

Přivítejte novou členku rodiny Corolle, panenku Mini Corolline Les Trendies a jejího rozkošného pejska. Jako jediný e-shop na trhu do náruče vaší dcerky či synka vložíme malou panenku, která si děti získá dlouhými blond vlasy, veselýma modrýma očima a domácím mazlíčkem-pejskem. Překrásná panenka Mini Corolline má velikost 20 cm, což z ní činí perfektní panenku do tašky i do kapsy. Panenka je díky své velikosti ideální společník na cesty, protože se vejde opravdu všude, a to i se svým bílým pejskem, který ji doprovází na každém kroku. Dlouhé blond vlasy panenky jsou připraveny na česání a vytváření různých účesů. Malé kadeřnice mohou panence vlásky zaplést do copu, sepnout gumičkou nebo ozdobit čelenkou. Panenka Mini Corolline s pejskem je prostě panenka snů.

Tato jedinečná panenka Mini Corolline Les Trendies s modrýma očima oblečená v romantických růžových šatech má i pejska s rozkošnou mašličkou. Hra s panenkou a jejím pejskem bude nezapomenutelná nejen díky dokonalé velikosti panenky, ale také díky jemné vanilkové vůni. Panenka Corolle je dokonale přizpůsobena věku dítěte po všech stránkách. Prostřednictvím hry s panenkou Corolle se děti přibližují světu dospělých a poznávají své vlastní emoce, díky jedinečnému designu oblečení si zase rozvíjejí fantazii. Prvotřídní materiály příjemné na dotyk i pohlazení přinesou dětem ničím nerušenou hru, během níž si děti procvičují jemnou motoriku, ale i komunikační schopnosti.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jako vaše děťátko. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • panenka Mini Corolline
  • s pejskem
  • dlouhé blond vlasy a modré oči
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 3 let
  • velikost 20 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • ruční praní při maximálně 40 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška20 cm
Rozměry balení7*11*27 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,26 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.