Panenka Mini Corolline Romy Les Trendies Corolle s hnědýma očima a modré kytičky na šatech 20 cm od 3 let

Popis produktu

Přivítejte novou kotníku rodiny Corolle, panenku Mini Corolline Romy Les Trendies, který se od prvního momentu stane nejlepší přítelkyní vašeho děťátka. Jako jediný eshop na trhu do náruče vaší dcerky či synka vložíme malou panenku se jménem Romy, která si děti získá dlouhými hnědými vlasy a veselými hnědýma očima. Překrásná panenka Mini Corolline Romy má velikost 20 cm, což z ní činí perfektní panenku do tašky i do kapsy. Panenka je díky své velikosti ideální společník na cesty, protože se vejde opravdu všude. Její dlouhé hnědé vlasy jsou připraveny na česání a vytváření různých účesů. Malé kadeřnice mohou panence vlásky zaplést do copu, sepnout gumičkou nebo ozdobit čelenkou. Panenka Mini Corolline Romy je prostě panenka snů.

Tato jedinečná panenka Mini Corolline Romy Les Trendies s hnědými očima oblečená v romantických šatech s modrými kytičkami má dokonale propracované detaily, které chytí za srdce nejen děti, ale i vás, rodiče. Hra s panenkou bude nezapomenutelná nejen díky dokonalé velikosti panenky, ale také díky jemné vanilkové vůni. Panenka Corolle je dokonale přizpůsobena věku dítěte po všech stránkách. Prostřednictvím hry s panenkou Corolle se děti přibližují světu dospělých a poznávají své vlastní emoce, díky jedinečnému designu oblečení si zase rozvíjejí fantazii. Prvotřídní materiály příjemné na dotyk i pohlazení přinesou dětem ničím nerušenou hru, během níž si děti procvičují jemnou motoriku, ale i komunikační schopnosti.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jak vaše děťátko. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • panenka Mini Corolline Romy
  • dlouhé hnědé vlasy a hnědé oči
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 3 let
  • velikost 20 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • ruční praní při maximálně 40 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška20 cm
Rozměry balení7*11*27 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,26 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.