Panenka Mini Bath Blue Corolle s hnědýma očima a ploutvemi 20 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Nádherná panenka Mini Bath Blue z dílny francouzské značky Corolle je připravena na velká dobrodružství, která s vaším děťátkem zažije! Překvapte své dítě krásnou panenkou Corolle v modrých dupačkách s nádherným francouzským designem, kterou vám nabízíme jako jediný e-shop na trhu. Tato výjimečná panenka Mini Bath Blue pro děti od 18 měsíců je výbornou plavkyní, o čemž vás přesvědčí úžasné modré ploutve na jejích nožičkách. S panenkou s ploutvemi bude každá večerní koupel příjemnější a děti si ji užijí naplno. Výjimečnost panenky však tkví i v důkladně propracovaných detailech a jemné vanilkové vůni, díky které si budou chtít vaše děti panenku přivinout znovu a znovu. Jemné, měkké a lehké tělíčko panenky, ale i dokonalé detaily tvářičky a prvotřídní materiály se postarají o to, že každé objetí a dotek panenky zůstane navždy ve vzpomínkách těch nejmenších.

Krásná panenka Mini Bath Blue s veselou tvářičkou má velikost 20 cm a na vaše děti se bude dívat pronikavýma hnědýma očima. Už od prvního momentu si získá srdce vašeho děťátka, které si bude panenku s radostí brát do náruče ve dne i v noci. Panenka Corolle má asymetrickou tvářičku, přesně tak, jako i lidé. Její jemné, měkké tělíčko s charakteristickou vanilkovou vůní je vyrobeno z prvotřídních materiálů, které jsou příjemné na dotek i pohlazení. Hra s panenkou Corolle rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu a přibližuje je světu dospělých. Díky modrým ploutvím na jejích nožkách se budou děti z voňavé koupele těšit jako nikdy předtím. Péče o nádhernou panenku Corolle si děti procvičují komunikační schopnosti a poznávají vlastní emoce. Panenka Corolle v modrém overalu je dokonale přizpůsobena věku děťátka a hra s ní je maximálně bezpečná. Hnědé oči panenky Mini Bath Blue, které jsou stále zářivé a veselé, jsou namalovány trvanlivou barvou a nehrozí tak, že je děti svými zkoumajícími prstíky vyloupnou. Panenku Mini Bath perte ručně při maximálně 40 °C pouze s použitím jemného tekutého mýdla a sušte ji na vzduchu.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jako vaše děťátko. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou naleznete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • jemná vanilková vůně
  • s ploutvičkami na nohou
  • pro děti od 18 měsíců
  • hnědé oči
  • velikost 20 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • ruční praní při maximálně 40 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška20 cm
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.