Panenka Leonie Mon Grand Poupon Corolle 36 cm s modrýma mrkacími očima od 24 měs

Popis produktu

Jedinečná panenka Leonie Mon Grand Poupon z dílny francouzské značky Corolle je připravena oslavit 40. narozeniny této značky! Jako jediný eshop na trhu do náruče vašich dětí vložíme panenku z narozeninové edice s krásným jménem Leonie, se kterou děti objeví kouzlo mateřství a krásu péče o miminko. Tato výjimečná narozeninová panenka pro děti od 2 let má důkladně propracované detaily a děti si ji zamilují i ​​díky krásnému oblečení a jemné vanilkové vůni. Panenka Mon Grand Poupon v krásných růžových šatech s narozeninovou detaily má nádherné modré očka, které se během spánku zavírají a dokonce si cucá prst, přesně jako skutečné miminko. Každou hru s touto panenkou Corolle umocní právě mrkající očka, které se zavřou vždy, kdy děťátko uloží panenku do postýlky. Vaše děťátko si díky prvotřídním materiálům, perfektnímu provedení a laskavému výrazu vytvoří s touto panenkou pevné pouto, které přetrvá.

Tato překrásná narozeninová panenka Leonie Mon Grand Poupon má velikost 36 cm a do náruče vašeho děťátka padne jako ulitá. Hra s panenkou bude nezapomenutelná nejen díky dokonalé velikosti panenky, ale také díky neuvěřitelně propracovaným detailům, jemné vanilkové vůni a množství doplňků, které vám značka Corolle přináší. Originální panenku Mon Grand Poupon mohou děti díky bohatému příslušenství převlékat, krmit, uspávat, léčit či brát na procházky. Panenka Corolle je dokonale přizpůsobena věku dítěte po všech stránkách. Prostřednictvím hry s panenkou Corolle se děti přibližují světu dospělých a poznávají své vlastní emoce, díky jedinečnému designu oblečení si zase rozvíjejí fantazii. Prvotřídní materiály příjemné na dotyk i pohlazení přinesou dětem ničím nerušenou hru, během níž si děti procvičují jemnou motoriku, ale i komunikační schopnosti. Panenku Corolle perte ručně při maximálně 40°C pouze s použitím jemného tekutého mýdla a sušte na vzduchu.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jak vaše děťátko. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • narozeninová edice
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 24 měsíců
  • modré očka
  • velikost 36 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • ruční praní při maximálně 40°C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška36 cm
Balení v kartonu A/NAno
NoteVanilla scent
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.