Panenka pro miminka Jade K Tendresse Kaloo 32 cm v srdíčkovým šatech z jemného textilu v dárkovém balení od 0 měsíců

Popis produktu

Dětská panenka Jade K Tendresse od francouzské společnosti Kaloo je oblíbená panenka pro miminka, která je díky vysoké kvalitě vhodná pro děti již od narození. Krásná červená čepička s květem, stylová stužka kolem krku, šedý top a bílé šatičky se srdíčkovým vzorem zaujmou holčičky na první pohled. Přichází v elegantním dárkovém balení, je to výborný dárek při jakékoliv příležitosti. Vysoce kvalitní textil, který byl použit při výrobě, je jemný k dětským ručkám a pokožce.

Vlastnosti

  • měkká panenka z jemného textilu
  • dárkové balení
  • v příjemných barvách
  • nadčasový dizajn
  • velikost 32 cm
  • praní při 30°
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • jedinečný francouzský design

Na zadní straně panenky je štítek, na který můžete napsat jméno svého miminka. Hra s panenkou stimuluje dětskou představivost a kreativitu. Malé děti se s ní mazlí a větší děti se snaží s panenkou komunikovat a tak začínají rozvíjet své jazykové schopnosti. Kolekce Tendresse je novinka výrobce Kaloo, ve které najdete měkké, něžné a přítulné panenky – jednoduše ideální panenky pro všechny děti s potřebou něhy a lásky.

Kaloo je francouzská společnost, která produkuje kvalitní hračky pro nejmenší děti vhodné již od narození. Hračky pro miminka mají jedinečný design a originální provedení, které milují děti i rodiče. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria. Je u nich zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška32 cm
Rozměry balení20*9*36 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.