Panenka Iris Rainbow Dolls Corolle s hedvábnými vlasy a vanilkou fialová 38 cm od 3 let

Popis produktu

Seznamte se s Iris, veselou panenkou z rodiny Corolle, která žije vysoko nad oblaky, ve světě plném kouzel a zábavy. Ve světě, ve kterém jednorožci dovádějí na polích plných cukrové vaty a panenky se kloužou na duze! Iris je obrovskou milovnicí zvířátek a svůj život zasvětila péči o ně. Ze všeho nejvíc je oddaná jednorožcům, které žijí nad oblaky spolu s panenkami Rainbow Dolls. Hnědooká Iris je snílek a často si představuje, že žije ve vymyšleném světě, kde je skutečnou hrdinkou. Během noci ráda pozoruje světla hvězd a přes den občas nenápadně na zádech jednorožce přijde až na Zem. Určitě si to všimnete, protože právě tehdy vzniká duha! S panenkou Iris o zábavu určitě nouze nebude.

Panenka Iris s překrásnými fialovými vlasy vyrostla ve světě duhy do výšky 38 cm a její osobnost je opravdu temperamentní, o čemž svědčí i její veselé šaty a hravý účes. Hnědooká Iris je oblečena v rozkošných fialových šatičkách s trendy potiskem, který tvoří duhy a jednorožce. Nechybí jí ani světle tečkované tričko a kozačky ve stejné barvě. Do očí však dětem jako první určitě udeří pastelové fialové vlasy svázané do koňského ohonu, které mohou kdykoli rozpustit a vytvořit Iris jiný zábavný účes.

Jedinečná panenka Iris Rainbow Doll Corolle určená pro děti od 3 let má tělíčko měkké a lehké jako cukrová vata, kterou je obklopena. Její dlouhé ruce a nohy dětem umožňují postavit panenku do jakékoli polohy, takže Iris může sedět s překříženýma nohama nebo kráčet. Originalita panenky Iris se odráží i na její tvářičce. Pronikavé hnědé oči a výrazné pihy dělají z panenky Corolle jedinečnou osobnost, se kterou si vaše děťátko bude rozumět od první chvíle. Samozřejmostí je i jemná, nevtíravá vůně vanilky, která ještě umocňuje kouzelný a pohádkový pocit z panenky Iris. Výjimečná panenka Iris je vyrobena z materiálu, který je velmi příjemný na dotek i pohlazení a dětem přinese ničím nerušenou hru.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jak vaše děťátko.

Vlastnosti

  • jedinečná panenka Rainbow Dolls
  • fialové vlasy a hnědé oči
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 3 let
  • velikost 38 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška38 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,25 kg
Barvafialová
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.