Panenka s andělskými křídly Gaspard Beedibies Angels Corolle s hnědýma očima 20 cm

Popis produktu

Viděli jste už krásnější panenku? Panenka s andělskými křídly Gaspard z kolekce Beedibies Angels z dílny francouzské značky Corolle si už na první pohled získá srdce dětí, ale i dospělých. Nádherná a jedinečná panenka Gaspard s jemnou vanilkovou vůní má rozkošná andělská křídla, protože právě spadla z nebe! Panenka Gaspard s hnědýma očima je určena pro děti od 3 let a je oblečená v krásném outfitu, který sestává z trička a krátkých kalhot v tyrkysové barvě. Panenka Beedibies Angels Corolle je jedinečná nejen díky vanilkové vůni, ale také díky specifické tvářičce. Panenka má totiž překvapený výraz, který umocňují otevřená ústa, ve kterých si panenka často cucá prst. Děti, ale i rodiče si od první chvíle zamilují nádherný francouzský design, který působí velice jemně a citlivě rozvíjí smysly dětí.

Tato přímo nebeská panenka Gaspard Beedibies Angels je vysoká 20 cm, takže děti ji bez problémů uchopí do svých prstíků a mohou si s ní nerušeně hrát. Oblečení panenky lze svléknout, avšak křídla andílka vždy drží pevně na svém místě. K panence se dětičky s radostí přivinou i během spánku, přičemž o sladké a ničím nerušené sny se postará jemná vanilková vůně. Rodiče se o bezpečnost svých nejmenších nemusí bát, protože panenka je dokonale přizpůsobena věku děťátka. Hnědé oči panenky Gaspard Beedibies Angels, které jsou stále zářivé a veselé, jsou namalovány trvanlivou barvou. Nehrozí tak, že je děti svými zkoumajícími prstíky vyloupnou. Materiál, ze kterého je panenka vyrobena, je velmi příjemný na dotek a působí přirozeně, téměř jako pokožka.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pyšnit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou naleznete jedině u nás.

Vlastnosti

  • panenka s andělskými křídly
  • pro děti od 3 let
  • hnědé oči
  • jemná vanilková vůně
  • velikost 20 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • praní na jemném cyklu při 30 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška20 cm
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.