Panenka Gaby jde do školky Mon Grand Poupon Corolle 36 cm s hnědýma mrkacíma očima a 5 doplňků od 24 měsíců

Popis produktu

Školka už otevírá své brány, je čas jít! Krásná panenka Gaby Mon Grand Poupon z dílny francouzské značky Corolle jde poprvé do školky a vaše děťátko ji bude doprovázet. Jako jediný e-shop na trhu vaše děti potěšíme krásnou panenkou Corolle s dokonale propracovanými detaily, jemnou vanilkovou vůní a obrovským množstvím příslušenství. Rozkošná hnědooká panenka pro děti od 2 let je oblečena ve stylovém džínovém overalu a tričku s detaily malých pand. Jako správné školačce jí nechybí ani roztomilý batůžek s nádherným vzorem, měkoučká deka, dudlík a něco ke svačině – sušenka a jablečný džus. Všechny doplňky si může panenka Gaby sbalit do ruksaku a vydat se do školky. Tam během spánku po obědě zamhouří své mrkací hnědé oči a přitulí se k děťátku, se kterým si už od prvního momentu vytvoří pouto na celý život.

Krásná panenka Gaby Mon Grand Poupon od Corolle má velikost 36 cm a je dokonale přizpůsobena dětem od dvou let. Díky své velikosti, měkkému tělíčku a nádherné vanilkové vůni padne do náruče vašeho děťátka jako ulitá. První dny ve školce zvládne vaše děťátko ve společnosti panenky-školačky Gaby bez pláče, ale úžasně se s ní zabaví i doma, kde může panence vymýšlet různé aktivity, krmit ji, převlékat či uspávat. Prostřednictvím hry s panenkou Corolle se děti přibližují světu dospělých a poznávají své vlastní emoce, díky jedinečnému designu oblečení si zase rozvíjejí fantazii. Prvotřídní materiály příjemné na dotyk i pohlazení přinesou dětem ničím nerušenou hru, během níž si děti procvičují jemnou motoriku, ale i komunikační schopnosti. Panenku Corolle perte ručně při maximálně 40 °C pouze s použitím jemného tekutého mýdla a sušte na vzduchu.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jako vaše děťátko. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 24 měsíců
  • hnědé oči
  • 5 doplňků do školky
  • velikost 36 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • ruční praní při maximálně 40 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška36 cm
Balení v kartonu A/NAno
NoteVanilla scent
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.