Panenka Bébé Calin Manon Corolle s modrými mrkacími očima a fazolkami 30 cm od 18 měs

Popis produktu

Nádherná panenka Bébé Calin Manon z dílny francouzské značky Corolle je ta nejkrásnější panenka pod sluncem. Jako jediný eshop na trhu vám nabízíme tuto jedinečnou panenku s modrými mrkacími očky a dokonale propracovanými detaily. Panenka pro děti od 18 měsíců oblečená v designovém růžovém pyžamku s roztomilou čepicí je připravena na péči, kterou jí vaše děťátko poskytne. Tělíčko panenky je příjemné na dotyk i přitulení díky měkkým fazolkám, které panence umožňují samostatně sedět či ležet. Panenka Corolle má jedinečné asymetrické rysy obličeje, díky kterým působí lidsky a sympaticky. Veselé modré očka vypadají jako živé, takže hra s panenkou bude dětem připomínat péči o skutečné miminko. Každou hru s touto panenkou Corolle navíc umocní i mrkající očka, které se zavřou vždy, kdy děťátko uloží panenku do postýlky. Vaše děťátko si díky prvotřídním materiálům, perfektnímu provedení a laskavému výrazu vytvoří s touto panenkou pevné pouto, které přetrvá.

Jedinečná panenka Bébé Calin Manon má velikost 30 cm, takže do náruče vašeho děťátka padne jako ulitá. Hra s ní bude díky její velikosti, ale i dokonale propracovaným detailům, jemné pokožce a měkkému tělíčku k nezaplacení. Jedinečnost panenky Corolle se ukrývá i v jemné vanilkové vůni, která působí uklidňujícím a ani po mnoha praních se neztratí. Nádhernou panenku s modrými mrkacími očky mohou vaše děti krmit, koupat, přebalovat, ale díky obrovskému množství doplňků i převlékat. Panenka Bébé Calin je dokonale přizpůsobena věku dítěte po všech stránkách. Prvotřídní materiály příjemné na dotyk i pohlazení přinesou dětem ničím nerušenou hru, během níž si děti procvičují jemnou motoriku, ale i komunikační schopnosti. Prostřednictvím hry s panenkou Bébé Calin se děti přibližují světu dospělých a poznávají své vlastní emoce, díky jedinečnému designu oblečení si zase rozvíjejí fantazii. Panenku Corolle perte ručně při maximálně 40°C pouze s použitím jemného tekutého mýdla a sušte na vzduchu.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jak vaše děťátko. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • s výplní fazolek
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 18 měsíců
  • modré očka
  • velikost 30 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • ruční praní při maximálně 40°C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška30 cm
Balení v kartonu A/NAno
NoteVanilla scent
Barvarůžová
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.