Panenka Bébé Calin Madeleine 40 Years Corolle s modrými mrkacími očima a fazolkami 30 cm od 18 měs

Popis produktu

Nádherná panenka Bébé Calin Madeleine z dílny francouzské značky Corolle je ta nejkrásnější panenka pod sluncem, která byla vytvořena speciálně u příležitosti 40. narozenin značky. Jako jediný eshop na trhu vám nabízíme tuto jedinečnou panenku s modrými mrkacími očky a dokonale propracovanými detaily. Panenka pro děti od 18 měsíců oblečená v nádherných šatech s rozkošnou slavnostní potiskem je připravena na péči, kterou jí vaše děťátko poskytne. Tělíčko panenky je příjemné na dotyk i přitulení díky měkkým fazolkám, které panence umožňují samostatně sedět či ležet. Panenka Madeleine má jedinečné asymetrické rysy obličeje, díky kterým působí lidsky a sympaticky. Veselé modré očka vypadají jako živé, takže hra s panenkou bude dětem připomínat péči o skutečné miminko. Každou hru s touto panenkou Corolle navíc umocní i mrkající oči, které se zavřou vždy, kdy děťátko uloží panenku do postýlky. Vaše děťátko si díky prvotřídním materiálům, perfektnímu provedení a laskavému výrazu vytvoří s touto panenkou pevné pouto, které přetrvá.

Jedinečná panenka Bébé Calin Madeleine má velikost 30 cm, takže do náruče vašeho děťátka padne jako ulitá. Hra s ní bude díky její velikosti, ale i dokonale propracovaným detailům, jemné pokožce a měkkému tělíčku k nezaplacení. Jedinečnost panenky Corolle se ukrývá i v jemné vanilkové vůni, která působí uklidňujícím a ani po mnoha praních se neztratí. Nádhernou panenku s modrými mrkacími očky mohou vaše děti krmit, koupat, přebalovat, ale díky obrovskému množství doplňků i převlékat. Panenka Bébé Calin je dokonale přizpůsobena věku dítěte po všech stránkách. Prvotřídní materiály příjemné na dotyk i pohlazení přinesou dětem ničím nerušenou hru, během níž si děti procvičují jemnou motoriku, ale i komunikační schopnosti. Prostřednictvím hry s panenkou Bébé Calin se děti přibližují světu dospělých a poznávají své vlastní emoce, díky jedinečnému designu oblečení si zase rozvíjejí fantazii. Panenku Corolle perte ručně při maximálně 40°C pouze s použitím jemného tekutého mýdla a sušte na vzduchu.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979 právě panenkou Madeleine slaví své 40. narozeniny! Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jak vaše děťátko. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • s výplní fazolek
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 18 měsíců
  • modré očka a narozeninový design
  • velikost 30 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • ruční praní při maximálně 40°C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška30 cm
Balení v kartonu A/NAno
NoteVanilla scent
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.