Panenka na koupání Baby Bath Marin Mon Premiere Corolle s modrýma mrkacíma očima a žábou 30 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Výjimečná panenka Baby Bath Marin Mon Premiere s tyrkysovou žabkou z dílny francouzské značky Corolle miluje oceán, ale ještě více bude milovat vaše děťátko. Tuto jedinečnou panenku s neuvěřitelně propracovanými detaily, která miluje koupání, vám nabízíme jako jediný e-shop na trhu. Nádherná panenka s charakteristickou vanilkovou vůní pro děti od 18 měsíců je připravena zažít všechna dobrodružství u vody ve společnosti vašeho děťátka a žabky. Jedinečnost panenky Corolle v nádherném oblečení s kloboučkem podle nejnovější francouzské módy spočívá v její schopnosti plavat ve vodě. Měkké a jemné bříško panenky se díky prvotřídním materiálům vznáší na vodě a nepotopí se, což z panenky Baby Bath Marin činí ideální přítelkyni do vany, bazénu či moře. Pevné pouto s panenkou Corolle si vaše děti vytvoří i díky asymetrické tvářičce, která působí přirozeně a sympaticky. Veselé modré oči si k sobě okamžitě připoutají každé děvčátko, které miluje hru s panenkami.

Krásná panenka Baby Bath Marin se žabkou má velikost 30 cm, takže je jako stvořená do náruče vašeho děťátka, které s panenkou zažije nádherné chvíle. Realisticky působící tvářička s modrýma mrkacíma očima, měkké tělíčko a dokonale propracované detaily se postarají o to, že panenka Corolle bude vždy po boku vašeho miminka. Prvotřídní materiály příjemné na dotyk i pohlazení přinesou dětem ničím nerušenou hru, během níž si děti procvičují jemnou motoriku, ale i komunikační schopnosti. Prostřednictvím hry s panenkou Baby Bath Marin se děti přibližují světu dospělých a poznávají své vlastní emoce, díky jedinečnému designu oblečení si zase rozvíjejí fantazii. Panenka Corolle v nádherném designovém oblečení s roztomilým potiskem je dokonale přizpůsobena věku dítěte a hra s ní je maximálně bezpečná. Panenku Corolle perte ručně při maximálně 40 °C pouze s použitím jemného tekutého mýdla. Na zádech panenky najdete praktický neviditelný háček, který vám pomůže panenku po hře ve vodě rychle a jednoduše usušit.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Každá panenka Corolle je jedinečná, přesně tak, jako vaše děťátko. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • plave ve vodě
  • s tyrkysovou žabkou a kloboukem
  • modré oči
  • jemná vanilková vůně
  • pro děti od 18 měsíců
  • velikost 30 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • ruční praní při maximálně 40 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška30 cm
Rozměry balení11*20*34 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,55 kg
NoteVanilla scent
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.