Panenka svítící ve tmě Babipouce Glow in the dark Corolle 28 cm s modrýma očima od 0 měs

Popis produktu

Jedinečná panenka Babipouce Glow in the dark z dílny francouzské značky Corolle je tou první hračkou, se kterou by se mělo vaše dítko seznámit. Jako jediný e-shop na trhu do náruče vašeho miminka vložíme měkoučkou panenku s důkladně propracovanými detaily, se kterou si okamžitě vytvoří pouto na celý život. Panenka Babipouce oblečená v tmavém pyžamu s jemným vzorem dokonce svítí ve tmě, takže vašim dětem přinese krásné a ničím nerušené sny. K děťátku se přitulí a uklidní ho díky vanilkové vůni, ale i těm nejjemnějším materiálům. Nejúžasnějším detailem této panenky jsou našpulené rty, do kterých si panenka vkládá prstík a cucá ho jako skutečné miminko. Nádherná kombinace pastelových barev, veselé modré oči, realisticky působící tvářička a ideální velikost 28 cm z panenky Babipouce vytvoří nejlepší přítelkyni vašeho miminka již od narození. Pokud chcete, aby panenka během noci svítila, stačí ji přes den nechat na světle, kde se nabije.

Tato výjimečná panenka Babipouce svítí ve tmě, má asymetrickou tvářičku s modrýma očima, která působí lidsky a od první chvíle si získá srdce vašeho miminka. Nevtíravá vanilková vůně a měkké, lehké tělíčko se zase postarají o sladký, ničím nerušený spánek. Jemné prstíky dětí již při prvním doteku objeví materiály příjemné na pohlazení i přitulení a díky dlouhé čepici, ručičkám a nožičkám si děti již od útlého věku procvičují správný úchop a poznávají různé povrchy. Bezpečnost je v Corolle na prvním místě, takže panenka je dokonale přizpůsobena věku dítěte. Modré oči panenky Babipouce, které jsou stále zářivé a veselé, jsou namalované permanentní barvou. Nehrozí tak, že je děti svými zkoumajícími prstíky vylupují a ublíží si. Materiál, ze kterého je panenka vyrobena, je velmi příjemný na dotek a působí přirozeně, téměř jako pokožka. Panenku Babipouce můžete prát v pračce na jemném cyklu při 30 °C.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Tým designérů panenkám Corolle vdechuje život v malém romantickém městečku Langeais ve francouzské oblasti Loire Valley. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • měkká a lehká panenka
  • svítí ve tmě
  • jemná vanilková vůně
  • vhodná již od narození
  • modré oči a našpulené rty
  • velikost 28 cm
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • praní na jemném cyklu při 30 °C
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška28 cm
Rozměry balení14*22*29 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,4 kg
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.