Panenka kosmonaut Loveys Astronaut Moon Mon Doudou Corolle Saffron s modrýma očima 25 cm z jemného plyše od 0 měs

Popis produktu

Jedinečná panenka kosmonaut Loveys Astronaut Moon Mon Doudou z dílny francouzské značky Corolle je tou první hračkou, se kterou by se mělo vaše dítko seznámit. Jako jediný eshop na trhu do náruče vašeho miminka vložíme měkoučkou panenku s důkladně propracovanými detaily, se kterou si okamžitě vytvoří pouto na celý život. Panenka Loveys Astronaut Moon je oblečená jako kosmonaut a k vašemu děťátku se přitulí a uklidní ho díky vanilkové vůni, ale i jemnému chrastítku. Nejúžasnějším detailem této panenky je vyšívaná tvářička, stříbrné anténky a nepochybně i ručky zakončené uzlíky, což umožňuje dětem snadněji uchopit panenku. Nádherná kombinace barev, veselá tvářička, jemné chrastítko, důmyslné detaily a ideální velikost 25 cm z panenky Loveys Astronaut Moon vytvoří nejlepšího kamaráda vašeho miminka již od narození.

Tato výjimečná plyšová panenka Loveys Astronaut Moon ve žluté barvě si získá srdce vašeho miminka již od první chvíle. Nevtíravá vanilková vůně, měkké, lehké tělíčko a jemný plyšový materiál se zase postarají o sladký, ničím nerušený spánek. Jemné prstíky dětí již při prvním dotyku objeví materiály příjemné na pohlazení i přitulení a díky uzlíkům na rukou panenky si děti již od útlého věku procvičují správný úchop. Bezpečnost je v Corolle na prvním místě, takže panenka je dokonale přizpůsobena věku dítěte. Materiál, ze kterého je hračka vyrobena, je velmi příjemný na dotek a působí přirozeně, téměř jako pokožka. Panenku Loveys Astronaut Moon můžete prát v pračce na jemném cyklu při 30°C.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • plyšová panenka pro miminka
  • uzlíky pro snadnější uchopení
  • s chrastítkem
  • od 0 měsíců
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška25 cm
Rozměry balení7*12*28 cm
Hmotnost0,07 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.