Panenka v kostýmu zvířátka Animal Doll Minikiss Smoby 27 cm se zvukem 3 druhy Liška Zajíc Srneček od 12 měsíců

Popis produktu

Panenka Animal Doll z populární série MiniKiss od francouzského výrobce Smoby je moderní dětská panenka převlečená za lišku, zajíce nebo srnku, které dokáží vydávat zvuky. Oblíbí si je všechny děti od 12 měsíců, kterým se zalíbí originální barevné kostýmy na první pohled. Zvířátka mají v sobě zabudovaný elektronický modul, díky kterému po zmáčknutí bříška vydávají zvuk polibku. Jsou jako stvořená na objímání, tulení se a děti je mohou mačkat, jak dlouho si budou přát. Cena platí za 3 panenky.

S pohádkovým zvířátkem si budou moci vymýšlet příběhy a příhody v lese, rozvíjet si svou fantazii a představivost. Stane se jejich oblíbeným společníkem, kterého si mohou vzít na výlet, návštěvu a večer s ním mohou usínat. Hra s panenkou učí děti zodpovědnosti, učí se o ni starat a udržovat ji v čistotě. Touto péčí se hravým způsobem přibližují světu dospělých. Zlepšují si jemnou motoriku, manuální dovednosti a také komunikační a jazykové schopnosti při vyprávění různých příběhů a uspávání. Panenky mají výšku 27 cm a součástí balení jsou i baterie 3 x LR44 1,5V.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček. Materiál na hračkách Smoby se vyznačuje vysokou odolností a skvělým pocitem při hraní. Panenky ze série MiniKiss jsou vhodné na mačkání a mazlení, protože jsou z měkkého a pružného materiálu. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška30 cm
Rozměry balení20*9*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,25 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.