Osuška pro nejmenší Kravička Les Amis Kaloo z jemného měkkého materiálu krémovo-hnědá od 0 měsíců

Popis produktu

Dětská osuška pro nejmenší kravička Les Amis Kaloo s kapucí je krásná jemná osuška vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Kapuce na osušce je výborným doplňkem, protože udrží hlavičku děťátka po koupeli v teple. Osuška pro nejmenší je vyrobena z jemného měkkého materiálu, který je velmi příjemný na dotek. Roztomilým detailem osušky je kapuce s veselou tvářičkou kravičky ukončená oušky a růžky jakož i strakatý lem, které dodávají osušce pro děti originální design. S rozměry 78*115 cm je vhodná ke koupání nejmenších dětí, je měkoučká a hebká k dětské pokožce. Váš drobeček se tak bude po každé veselé koupeli cítit pohodlně a příjemně ve své měkoučké jemné osušce.

Dětská osuška Kaloo je zabalena v praktickém a krásném dárkovém balení, takže jí můžete bez starostí obdarovat své nejbližší. Osuška pro děti Les Amis Kaloo pro miminka má jemné bílé zbarvení doplněné strakatým hnědo-krémovým lemem. Dětská osuška s kapucí se stane díky měkkému a jemnému povrchu ideální součástí každé dětské koupele. Čas koupání je vždy moment plný radosti, který sdílíte se svým miminkem. Dětská pokožka je po narození velmi jemná a citlivá, osuška Kaloo děťátko po koupeli zahřeje a cítí se v ní pohodlně.

V prvních týdnech života dítěte je zvýšena jeho hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodná i dětská osuška Kaloo. Není třeba se bát ani případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý výrobek Kaloo je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy a je tak připraven na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Osuška pro miminko s kapucí je nezbytný doplněk při koupání děťátka, proto nesmí chybět ani ve výbavičce vašeho drobečka.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, všechny musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská osuška se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °C, aby byla zachována kvalita osušky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní, používání bělidel a změkčovadel.

Vlastnosti

  • hebká měkká osuška pro miminka
  • rozměry osušky jsou 78*115 cm
  • osuška má kapuci, která zahřeje
  • jemné barevné provedení
  • dárkové balení
  • praní při 30 °C, aby se zachoval barva a kvalita osušky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • originální francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu78*115 cm
Rozměry balení39*31*10 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.