Oslík na mazlení Les Amis Doudou Kaloo 2 kusy pro nejmenší bílo-šedý

Popis produktu

Oslík na mazlení Kaloo je krásná hračka pro nejmenší chlapce a dívky. V balení Doudou Les Amis najdete 2 deky o rozměrech 45*45 cm. Na konci deky je oslík s oušky. Hračka na mazlení pro miminka je zabalena v krabičce, která může posloužit jako dárkové balení. Hračka pro nejmenší je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce. Oslíci Kaloo jsou vyrobeni ze 100% bavlny, jsou jemní k pokožce novorozenců. Typické pro dítě po porodu je, že vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují. V prvních týdnech po narození je proto důležité naučit dítě, aby rozeznávalo svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. Oslík s dekou zachycuje vlastní vůni děťátka a když má dítě hračku u sebe, má jistotu, cítí se bezpečně v novém prostředí.

Hra s hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. V prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk. Aby ste vzbudili tuto citlivost u nejmenších dětí, pořiďte si deku na mazlení Les Amis. Nejmenší děti mají při usínání rády jemné uklidňující barvy, proto má oslík na mazlení Doudou Les Amis jemnou bílo-šedou barvu. Barevně se hodí pro kluky i holky. Problémem nebude ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je totiž přísně testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je připravena na nekonečné dětské zkoumání, kousání a ochutnávání.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček, které jsou inspirované francouzským designem. Kvalita produktů a příjemné materiály jsou to, co dělá značku Kaloo tak výjimečnou. Každý výrobek Kaloo je vyroben s ohledem na potřeby miminek ve smyslu jejich rozvoje, zdraví a bezpečnosti. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °C, aby se zachovala její barva a kvalita. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Hračky z kolekce Les Amis představují nejjemnější zvířecí přátele pro nejmenší děti, které jim budou dělat společnost a nejlepší kamarády už od narození.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z jemného materiálu
  • 2 kusy v balení
  • 100% bavlna
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • jemné barevné provedení
  • velikost 45*45 cm
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • praní při 30 °C, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • francouzský design
  • dárkové balení
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu45*45 cm
Rozměry balení25*25*4 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílo-šedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.